Set 5 batoane din silicon pentru pistolul de lipit- 20cm/11mm

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Bagheta transparenta de lipire tip baton de adeziv, este recomandata pentru pistol de lipit, este caracterizata de putere foarte mare de lipire, asigurand o lipire puternica, universala, rezistenta si curata. Aceasta lipeste o multitudine de materiale, avand aderenta mare pe aproape orice material. Adezivul este ideal pentru lipire hartie, lemn, plastic, sticla, materiale textile, ceramica, piele, piatra.

Adezivul fierbinte are aderenta mare pe orice material si prin intarire nu lasa loc la erori in procesul de lipire, fiind cel mai eficient mod de lipire. Lipirea se intareste imediat, iar zona lipita poate fi supusa la solicitari dupa numai 2 minute. Adezivul nu contine solventi.

Principiul de functionare

Bagheta pentru lipire (batonul de adeziv) se introduce in pistolul de lipit prin partea posterioara. Pistolul de lipit genereaza o temperatura de aproximativ 200°C, sub actiunea careia adezivul este incalzit pana la topire, fiind directionat in forma lichida catre duza de lipire a pistolului de lipit.

Bagheta este utilizata in diverse domenii, atat in reparatii casnice, activitati hobby, cat si in uz profesional, fiind apreciata pentru lipire plastic, ornamente, decoratiuni, lemn, hartie, carton, reparatii diverse (jucarii), activitati creative, lipire paiete sau decoratiuni pe orice suport, decorare obiecte ceramice sau de sticla.


Tip produs: Materiale

Materiale: silicon

Dimensiuni: 20cm /11mm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Livrare la adresa: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • multumita,am sa revin in magazin

    19.02.2024

  • multumita,am sa revin in magazin

    19.02.2024

  • multumita,am sa revin in magazin

    19.02.2024

  • multumita,am sa revin in magazin

    19.02.2024

  • multumita,am sa revin in magazin

    19.02.2024