Set bijuterii - perle cultura (cod1006)

120 LEI

Acest set de bijuterii realizat din perle de cultura emană o eleganță naturală și o simplitate rafinată,. Fiecare perlă este aleasă cu grijă și atent selectată pentru a se potrivi perfect în designul fiecărei piese.
Perlele de cultură, cunoscute pentru frumusețea lor delicată și strălucirea lor iridescentă, adaugă un farmec subtil și o eleganță clasică acestui set.
Colierul este realizat dintr-un lant subțire din oțel inoxidabil, care conferă durabilitate și strălucire. În centrul acestuia, se află un medalion elegant, învăluit într-un design delicat, cu o perla captivantă în centrul său. Perla emană o frumusețe naturală și o eleganță atemporală, adăugând un accent subtil, dar impresionant, setului de bijuterii.
Cerceii sunt creați într-un stil similar, langa fiecare perlă se afla un lant subțire din oțel inoxidabil. Aceștia aduc un echilibru subtil întregului set, completându-l perfect. Perlele strălucitoare aduc un farmec suplimentar, iar lanturile subțiri adaugă o notă modernă și sofisticată.
Împreună, colierul și cerceii formează un set de bijuterii care emană eleganță și rafinament. Fie că este purtat în timpul unei serate speciale sau ca o notă de lux într-o zi obișnuită, acest set va atrage cu siguranță privirile și va sublinia grația și feminitatea purtătoarei.

Colier cu lant din otel inoxidabil (lungime 48 cm), la baza gatului, realizat din perle culoarea piersicii forme neregulate (~10 mm - perlele difera ca aspect intre ele, fiecare fiind unica), elemente metalice, inchidere tip lobster din otel inoxidabil.
Cerceii au tortite din otel inoxidabil, lant din otel inoxidabil si dopuri de silicon. Lungimea cu tortite - 7 cm


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: lant otel inoxidabil, otel inoxidabil, perle

Dimensiuni: colierul - 48 cm
cerceii - 7 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

    26.04.2024

  • Unici! Superb lucrati!

    Anonim | 22.04.2024

  • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

    Anonim | 22.04.2024

  • Absolut superb!!

    Anonim | 22.04.2024

  • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

    Anonim | 14.03.2024