Set bijuterii statement handmade unicat - PET-uri (plastic) reciclate - flori (cod984)

215 LEI

Aceste pet-uri, care în altă viață ar fi devenit deșeuri, acum strălucesc într-o paletă vibrantă de bleu, ilustrând transformarea lor și puterea reciclării.
Colierul statement cu flori realizate manual din PET-uri reciclate și margele de nisip gri, este o bijuterie impresionantă ce emană o eleganță distinctivă și în același timp susține un mesaj puternic de durabilitate și reciclare.
Flori delicate, modelate manual din PET-uri reciclate provenind din sticle de plastic, adaugă o notă de prospetime și originalitate colierului. Fiecare floare este atent conturată și finisată pentru a evidenția detaliile fine ale designului.
Margelele gri de nisip adaugă o notă subtilă de culoare și adâncime, accentuând aspectul primăvăratic al bijuteriilor si completând designul într-un mod armonios.
Colierul din acest set este cu adevărat impresionant. Începând cu tubul negru din silicon, care oferă o simplitate modernă și confortabilă, colierul se întinde grațios într-un lanț lung și subțire. Însă surpriza este la capătul său, unde un buchet curgător de flori îmbină frumos culorile și formele, adăugând un element de poveste și farmec. Fiecare floare pare să plutească în aer, oferind o notă de eleganță și originalitate.
Absența unei închideri contribuie la aspectul său fluid și simplu, permițându-i să se așeze grațios pe gâtul purtătorului, evidențiindu-i frumusețea.
Acest colier nu doar emite un mesaj puternic privind importanța reciclării, ci și emană o eleganță distinctă și unicitate prin procesul manual și materialele inovatoare utilizate în crearea sa.
Acest colier statement nu doar impresionează prin estetica sa deosebită, dar și prin povestea sa eco-friendly. Eleganța și inovația se îmbină armonios cu responsabilitatea față de mediu, creând astfel o bijuterie cu impact vizual și social remarcabil.
Cerceii sunt precum petalele unei flori înflorite. Textura plasticului PET reciclat este lucrată cu atenție pentru a crea un efect de transparență și strălucire, ca și cum petalele ar fi delicate și luminoase.
În ansamblu, acest set de bijuterii statement handmade unicat reprezintă o declarație de modă și de susținere a mediului înconjurător. El demonstrează că frumusețea poate fi găsită în lucrurile obișnuite și că reciclarea PET-urilor poate duce la creații deosebit de atractive.
Acest set poate fi purtat cu mândrie, fiind în același timp o expresie a stilului personal și a responsabilității față de mediul înconjurător.

Colier statement, handmade, lung, fara inchidere, realizat din plastic reciclat (pet-uri decupate manual si modelate in diverse forme - diametrul ~ 2 cm - 4 cm), margele de nisip (4 mm) si elemente metalice.
Lungimea desfasurata a colierului - 83 cm
Lungimea elementului central - 13 cm

Cercei handmade statement, model contemporan, foarte usori si versatili, realizati din plastic reciclat (pet-uri decupate si modelate in diverse forme - diametrul florilor intre 2 cm - 4 cm), sarma de otel siliconata Tiger Tail, margele de nisip (4 mm) si elemente metalice.
Lungimea cu tortita - 7 cm (au dopuri de silicon). Tortitele sunt din otel inoxidabil.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: fara inchidere, margele nisip, pet, plastic, sarma tiger tail, sticla plastic

Dimensiuni: Lungimea desfasurata a colierului - 83 cm
Lungimea elementului central - 13 cm
Lungimea cerceilor cu tortita - 7 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

    26.04.2024

  • Unici! Superb lucrati!

    Anonim | 22.04.2024

  • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

    Anonim | 22.04.2024

  • Absolut superb!!

    Anonim | 22.04.2024

  • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

    Anonim | 14.03.2024