SET-CARNEOL

180 LEI

Un set elegant confectionat cu sfere de 6 si 8 mm de carneol AA, al carui pandant are cabochon de carneol intr-o montura superba presarata cu marcasite , el reprezentand punctul de atractie al setului. . Setul va fi livrat in saculet de organza-cadou, iar costul livrarii e suportat de mine.

Pietrele de carneol sunt benefice în special zodiilor Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion și Capricorn. Este o piatră prin excelența a Taurului, și actionează ca talisman norocos pentru cei din zodia Fecioarei; este o piatră a lunii august.
Guvernat de Soare și de planeta Marte, carneolul este o piatră stimulentă, aducătoare de succes, norocoasă, pozitivă, crescând energia purtătorului, creativitatea și exprimarea de sine, puterea, inițiativă, curajul, și atrăgând pentru acestă afirmarea, șansa și reușita. Este o piatră ce înleșneste ieșirea din anonimat și manifestarea adevăratei personalități, și amplifică încrederea în sine, strălucirea personală și în contextele sociale, și o viziune pozitivă fată de sine în acord cu realitatea, alungând timiditatea și neîncrederea; ajută la relevarea unor noi talente ale purtătorului.
Carneolul favorizează pe vorbitorii publici și pe actori, ajutând la depășirea tracului și stimulând stima de sine, simțul umorului și creativitatea. Este o piatră pentru succes accelerat în orice scopuri, în afaceri și în carieră, deschide uși noi și conferă abilitatea de a urma planurile de acțiune în mod organizat; este o piatră a renașterii, a motivației, a vitalității, a schimbărilor pozitive, a bucuriei și fericirii.

Comanda minima este de 30 de lei, iar la o comanda de peste 150 lei acord gratuitate la taxele postale la livrarea prin posta romana.
Inainte de plasarea comenzii, va rugam sa cititi cu atentie politica magazinului cu privire la plata, livrarea si returnarea produselor!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: *cercei- 4 cm
*colier- 65 cm
*bratara- 21 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Sunt creatii pline de culoare si rafinament, care afuc o nota aparte chiar si celei mai simple tinute. Recomand cu caldura!

    14.05.2024

  • Sunt creatii pline de culoare si rafinament, care dau o nota aparte si celei mai simple tinute. Recomand cu caldura!

    06.05.2024

  • Sunt creatii pline de culoare si rafinament, care dau o nota aparte si celei mai simple tinute. Recomand cu caldura!

    06.05.2024

  • Sunt creatii pline de culoare si rafinament, care dau o nota aparte si celei mai simple tinute. Recomand cu caldura!

    06.05.2024

  • un set ieftin si frumos.

    Anonim | 05.11.2023