SET- CARNEOL SI AGATE TIBETANE DZI

85 LEI

Un set elegant alcatuit din colier si cercei si confectionat cu sfere de 4, 6,, 8 si 10 mm de carneol si sfere fatetate de agate tibetane dzi. Setul va fi livrat in saculet de organza-cadou.
Un cristal solar si purtator de energie masculina, CARNEOLULeste ideal pentru femeile care au nevoie sa se afirme ori sa faca un pas important in viata personala sau profesionala. Vechii romani credeau ca inelele ori sigiliile cu piatra de Carneol gravate cu imagini de zeitati sau animale de putere le aduceau protectie si noroc.
Un cristal care va indeamna sa faceti totul singuri. In mod traditional exista credinta despre Carneol ca pazeste impotriva accidentelor provocate de ziduri surpate sau unelte de lucru.
Acest mineral poate fi de folos la inchirierea, vanzarea sau cumpararea de proprietati. Tineti-l alaturi de fotografia unei case pe care doriti s-o inchiriati ori s-o cumparati, iar daca vreti sa vindeti o proprietate, puneti Carneol pe rama exterioara a ferestrei care da spre calea de acces ca sa atrageti potentialii cumparatori.
Carneolul este o piatra a pasiunii. Da incredere celor care sustin spectacole pe scena sau fac transmisiuni directe de televizune. Protejeaza locuinta impotriva furturilor, incendiilor, furtunii, pagubelor de orice fel si accidentelor.
Tipul de mineral: Calcedonie.
Culori: Rosu-maroniu, rosu, portocaliu-rosiatic, uneori galben.
Vindecare emotionala: Se spune ca amelioreaza gelozia si posesivitatea in relatii.
Folosinte practice: Un remediu impotriva saraciei si care atrage abundenta. Purtati-l atunci cand resursele materiale sunt scazute ca sa atrageti norocul in viata voastra. Bun pentru orice afaceri care genereaza un venit constant.
La locul de munca: Un cristal al ambitiei, fortei si determinarii pentru cei care tintesc spre varf. Ofera protectie impotriva celor care va intimideaza la locul de munca, indiferent daca sunt indivizi, grupuri sau organizatii largi impersonale ce va preseaza sa indepliniti sarcini imposibile.
Semnificatie magica: Daca aveti o necesitate puternica si urgenta ori va lipseste curajul, aprindeti opt lumanari dispuse in cerc si treceti de trei ori o piatra sau bijuterie de carneol prin flacara fiecarei lumanari, aprindeti apoi un betisor parfumat cu aroma de cedru si trasati cu degetul pe suprafata cristalului tinut in fum conturul unui leu sau urs (animale de putere).
Afirmatie: Nu ma subestimez!
AGATA TIBETANA DZI este o piatra tamaduitoare si protectoare pentru minte, spirit si mediul inconjurator. Are un efect stabilizator, curata energetic la nivel fizic si emotional. Ofera forta, putere, curaj si sinceritate. Se spune ca aduce noroc, prosperitate, bogatie, sanatate si ca dizolva tiparele negative de gandire. In Tibet exista credinta ca Agata Dzi ar fi o piatra de origine divina care imbunatateste karma celui care o poarta.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: *colier- 46 cm
*cercei- 5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • SUPERBA !

  Anonim | 08.08.2021

 • O sa citesc cu mult drag.

  Anonim | 08.08.2021

 • Elegant. Original. Super !

  Anonim | 08.08.2021

 • Incantata ca de fiecare data, de cate ori am cumparat produse din acest magazin...promptitudine, seriozitate, maiestrie artistica...multumesc fleur211!

  31.01.2021

 • Incantata ca de fiecare data, de cate ori am cumparat produse din acest magazin...promptitudine, seriozitate, maiestrie artistica...multumesc fleur211!

  31.01.2021