SET-CAT'S EYE OLIVE FATETAT

90 LEI

Un set frumos confectionat cu sfere fatetate de cat's eye olive si accesorii argintii; pandantivul si charmurile de la cercei reprezinta arborele vietii (pe ramurile copacului din pandant am lipit mici cabochoane din aceeasi piatra. Setul va fi livrat in saculet de organza-cadou.
Arborele vietii este printre cele mai populare simboluri la nivel mondial. Imaginea simbolului este reprezentata de un copac puternic intr-un cerc, cu radacinile bine ancorate in pamant si cu ramurile intinse spre cer (partea materiala spirituala a vietii noastre). Simbolul a fost preluat si inserat de-a lungul timpului in bijuterii si amulete pentru a proteja purtatorul.
In ziua de azi, acesta continua sa fie unul dintre cele mai cautate elemente in bijuterii, toate versiunile fiind asociate cu energie pozitiva, continuitate, armonie, intelepciune, putere, echilibru si multe alte semnificatii.
Familie
Bijuteriile ce includ copacul vietii simbolizeaza radacinile profunde si legaturile in continua crestere ale familiei, precum si echilibrul, armonia si interconectarea tuturor lucrurilor din lume. Ca simbol al familiei, arborele vietii conecteaza generatiile trecute, prezente si viitoare intr-un mod frumos si vizibil.
Viata
In cultura celtica si multe altele, semnificatia principala din spatele simbolului arborelui vietii este interconectarea intregii vieti. Adanc in pamant, radacinile copacilor se impletesc intre ele, dar si cu radacinile altor plante. Ramurile se intersecteaza intr-un mod care ofera umbra si adapost pasarilor, animalelor si altor plante.
Conexiune
Deoarece se ridica din radacinile copacului in timp ce sustine ramurile, trunchiul copacului a fost adesea vazut ca un conector intre cer, pamant si iad. Celtii antici credeau ca zeitatile lor foloseau copacul pentru a facilita comunicarea intre oameni si spirite, precum si cu alte forme de viata.
Renastere
De asemenea, a servit ca simbol al renasterii, datorita capacitatii sale de a varsa frunze vechi la sfarsitul toamnei, inainte de a petrece iarna in somn fara frunze si apoi de a incolti frunze noi odata cu sosirea primaverii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: *bratara- 19,50 cm
*cercei- 5,30 cm
*colier- 54 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Superbi!

  Anonim | 20.12.2020

 • Eu îl voi folosi mai mult că pandantiv. Este într-adevăr superp și elegant. Recomand cu căldură!

  Anonim | 30.10.2020

 • Împreună cu pandantivul formează un set foarte elegant. Inelul îmbracă mana deosebit de frumos. Este o încântare să îl porți!

  Anonim | 30.10.2020

 • Superbă pentru persoanele dragi!

  Anonim | 13.08.2020

 • Brățară cu drag apreciată! Recomand!

  Anonim | 13.08.2020