70 LEI100 LEI

Set colier si cercei handmade din sarma gilt si margele de rasina supradimensioanate - Ochiul

Un set de bijuterii handmade din margele de rasina supradimensionate ,pe care sunt insemnele ochiului,si o impletitura random din sarma gilt placata cu aur(antialergica si tratata contra oxidarii),un set de bijuterii inedit ce pot fi asortate f usor unei tinute casual sau chiar elegante,un set de bijuterii talisman,benefic dupa multele legende ce le are ochiul care este principala sursă de energie a organismului și trebuie protejat cu orice preț. Bijuteriile simbolizând ochi erau purtate pentru protecție împotriva dușmanilor, a invidiei și urii celor din jur.
Până și privirile admirative ale celorlalți îți pot face rău, dacă ele dau naștere la gelozie și aversiune. De aceea, femeile și copiii poartă foarte des ochiul la coliere sau cercei pentru a se feri de privirile rele ale celorlalți.Credințele orientale conform cărora privirile invidioase pot atrage nenorocirile asupra oamenilor se regăsesc și în tradiția românească. Cu toții ne ferim de deochi și femeile superstițioase mai știu și azi descântece care alungă ochiul rău.De altfel, teama de deochi, indiferent de forma pe care a luat-o la diverse popoare, este cea mai veche superstiție a lumii. Din India în Israel, din Turcia și China până pe meleagurile europene, populațiile străvechi considerau că deochiul sau ochiul rău provoacă boli, suferințe și chiar moarte.

Este posibil ca unii oameni să transmită prin privirile lor intense un flux energetic care poate provoca un dezechilibru în aura celuilalt. Amuleta ochiului a fost creată tocmai pentru protecție și există încă mulți oameni care cred în puterile ei benefice.


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 13.06.2018 13 vizualizari vandut si livrat de divinecharms Disponibil imediat

Dimensiuni
baza colier - 46cm lungime
pandantiv - 3*5cm
cercei - 7 cm lungime

Materiale
baza colier din otele silicona, margele de rasina supradimensi, sarma gilt placata cu aur anti

divinecharms

 • Finuț și frumos. Recomand cu drag.

  sicedacaroxmara |  13.06.2018

 • Minunate! Le voi purta cu mare drag. Mulțumesc pt frumosul cadou! Cu siguranță va mai vizitez.

  sicedacaroxmara |  22.05.2018

 • Minunate! Le voi purta cu mare drag. Mulțumesc pt frumosul cadou! Cu siguranță va mai vizitez.

  sicedacaroxmara |  22.05.2018

 • Foarte frumoși! Multumesc pt. cadou.

  sicedacaroxmara |  24.04.2018

 • Sunt o mare iubitoare de cercelusi, iar acestia sunt geniali :D. De asemenea, am primit cadou o bratarica pentru care iti multumesc inca o data. Seriozitate si promtitudine, totul a decurs fara probleme.

  mteodora16 |  22.03.2018