Set colier și cercei model-"Primăvara"-sârmă de cupru argintată și mărgele-transport gratuit

80 LEI

Set compus din colier și cercei realizat din sârmă cupru placată cu argint. Sârma folosită are grosimea de 0,8 mm, 0,6 mm și florile sunt croșetate cu sârmă de 0,3 mm. Mărgelele sunt din sticlă fațetată de 4 și 6 mm. Modelul prezentat este cu mărgele verzi deoarece este făcut la comandă. Șnurul este din organza și are culoarea asortată cu mărgele, pentru unitatea modelului. De asemeni, toate componentele necesare realizării colierului cum ar fi capetele, închizătoarea, zalele sunt placate cu argint. Diametrul floral central al colierului este de 3,5 cm, laturile au diametrul de 3 cm. Lungimea totală a colierului este de 52 cm, fără lanțul de alungire de 4 cm. Lungimea poate fi stabilită la dorința clientului. Diametrul cerceilor-floare este de 2,5 cm. Lungimea cercelului inclusiv tortița este de 3 cm, tortița și șurubul sunt de asemenea placate cu argint. Setul este pentru o strălucitor, epatant și se potrivește la o rochie elegantă pentru o ocazie specială.
Sârma din cupru placată cu argint este de foarte bună calitate, produsă în Anglia, tratată anti-zgâriere. Pentru a menține culoarea mult timp, evitați contactul timp îndelungat cu apa sau soarele. De asemeni, este recomandat să nu expuneți bijuteria la contactul cu substanțe chimice, cum ar fi săpun, parfumuri, detergenți, spray de păr. Comanda va fi livrată într-o cutie cadou.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: mărgele de sticlă, sârmă cupru argint

Dimensiuni: Lungime-52 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare personala: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Deosebit! Finuț, comod, culoare plăcută, customizat cu 3 pietricele de sticla roz. Absolut recomandabil! Comunicarea a fost ușoară, am putut personaliza fiecare obiect. :)

  Anonim | 16.10.2019

 • Forma superba, cercei de ocazie, întregesc setul elegant. Mulțumesc!

  Anonim | 16.10.2019

 • Am comandat brățara pe cupru, presărată cu pietricele. Un adevărat fashion statement!

  Anonim | 16.10.2019

 • Fara comentariu

  21.05.2020

 • Fara comentariu

  25.11.2019