Set cu Agate bleu (278)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In Brazilia sunt cel puțin 15 mari zone în care extracția și prelucrarea Agatelor reprezintă una dintre cele mai rentabile și profitabile activități, repartizate în cinci state: Rio Grande do Sul; Santa Catarina,Parana, Sao Paolo; celebrele mine Minas Gerias; Bahia; Roraima și mai cunoscutele mine din Paraiba. (Agatele de Paraiba...)
Varietăți unice de multe ori, Brazilia este poate cel mai mai important exportator de Agate (împreună cu India și Botswana probabil) Coloritul și formele geometrice vizibile pe pietre (agatele "dantela" de ex) le-au făcut cunoscute în întreaga lume. Este și motivul pentru care aceste agate (chiar dacă sunt de varietăți diferite) să se numească "Agate Braziliene".
Dacă tot citiți aceste rânduri, ar trebui să luați aminte că mulți producători privați din Brazilia, pentru a-și mări veniturile, posedă tehnologii moderne de vopsire a agatelor, ridicându-le -fals, valoarea și din păcate, magazinele de furnituri din România achiziționează în prostie agate braziliene vopsite! Când căutați bijuterii din Agate, țineți cont de acest amănunt deoarece în materie de agate, brazilienii îi întrec de departe pe mult huliții chinezi!
Când vedeți bijuterii din agate roz, culoarea verde ceai, violet sau verde uniform, să știți cu siguranță că sunt vopsite! (poate asemenea atacuri la adresa naturii, numai la Jad se mai întâlnesc...)
Agatele naturale, de regulă, au benzi paralele sau concentrice colorate, forme geometrice distincte, nu se găsesc în culori "Uni"... (mai ales agatele negre sau cele cărora li se spun atât de incitant "Onix")
Citiți mai jos datele tehnice despre acest set superb realizat cu "Blue Brasilian Agate"


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii metalice inox, Agate braziliene, Sarma inox 0 8mm, Zale duble

Dimensiuni: Colier: 62 cm / 42 grame
Bratara: 21 cm / 18 grame
Cerceii: 3,5 cm / 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023