Set cu Amazonite (057)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


În colecția de bijuterii cu tematică religioasă m-am hotărât să includ și acest set mai special (de fapt este un dispozitiv energetic) realizat cu mărgele din Amazonit, căruia i se atribuie multe calități dar foarte putini sunt cei care abordează aspectul subtil al acestui cristal prin prisma religiozității. Motivele sunt mult dar în mod special, vizitatoarelor magazinului meu le voi prezenta pe scurt motivele alegerii mele.
Amazonitul este un puternic vindecător metafizic, echilibrând centrii energetici și aliniind corpurile (cele șapte corpuri...) readucând ființa în vibrațiile specifice Armoniei Universale și prin aceasta, apropiind spiritul de Dumnezeu Tatăl, Omniprezent și Omnipotent.
De asemenea, este piatra care îmbunătățește nu numai comunicarea interumană dar și comunicarea mentala, la nivele subtile mult superioare.
Nu degeaba Amazonitul (e drept, purtând alte nume conform zonei geografice specifice) era prețuit și elogiat încă de pe vremea culturilor timpurii ale Mesopotamiei, Egiptului (tabletele textului egiptean "Cartea Mortilor" au fost tăiate din Amazonit și nu întâmplător...)ș Amazonitul a fost aleasă ca a treia piatră din pieptarul Înaltului Preot Evreu...
Bibliografie:
Cassandra Eason ("Biblia completă de cristal"); Robert Simmons ("Cartea Pietrelor); Naisha Ahsian (Cartea Pietrelor scrisă in colaborare cu Robert Simmons); și Melody (Iubirea este pe Pământ, o enciclopedie de cristale și minerale)
Setul lucrat cu grija de mine, se aliniază energetic cu vibratia corecta a chakrei Vishuddha, chakra gâtului, chakra comunicării, raspunzând favorabil în special multor afecțiuni fizice cauzate de disfuncțiile energetice ale acestei chakre, cum ar fi aproape toate afecțiunile dins fera ORL, a Tiroidei si nu numai...


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din aliaj chirurgica, Amazonit natural SUA Zamac p

Dimensiuni: Colier: 46 cm / 36 grame
Pandantiv: 30x10mm/8 grame
Cercei: 4 cm / 2 + 2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023