Set cu Amazonite (484)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Profitați de faptul că mărgelele de Amazonit folosite la acest set nu sunt la cea mai bună calitate și prin urmare îl puteți comanda la doar ...99 lei!
Este totuși un Amazonit natural...
Amazonitul reflectă raza de influență albastra verzuie, culoarea lumii la echinocțiul de Primăvară, pe măsură ce albastrele iernii se topesc în verdele primăverii. Este o energie proaspătă, binevenită, care ne trimite spre seninătate pe măsură ce apare o nouă creștere in viață. Aduce speranță, descoperire și echilibru. Energia culorii turcoaz temperează excesul, restabilește calmul după o furtună, ameliorează stresul și neutralizează extremele. Ne ajută să moderăm agresivitatea și să facem față furiei. Ne centrează corpul energetic, aliniază și centrează chakrele. În nuanțe mai deschise, cristalele de Amazonite promovează armonia interioară și pacea prin înțelegere spirituală. (bibliografie: Crystal Vaults/ Amazonite, Meanings and Uses))


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Amazonite de 8 si 6mm, Snur matase bleu

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 34 grame
Bratara: 19-20 cm/ 12 grame
Cerceii: 4 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023