Set cu Apatite (100)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Apatitul nu este o piatra dedicata unei anumite zodii dar poate avea maxima eficienta pentru trei zodii: Pesti, Berbec, Taur... Dar toate zodiile pot iubi Apatitul in egala masura (mai ales ca este si o piatra spirituala)
De asemenea, este o piatra pentru doua chakre, functie de tonul de albastru pe care il reflecta. Cel Bleu este dedicat chakrei Gatului (Vishuddha) iar cel mai spre ultramarin, pentru chakra celui de al treilea ochi (Ajna) cu toate proprietatile subtile ale acesteia
Important este insa faptul ca avem o piatra foarte puternica pentru Planului Energetic Mental.
Apatitul este o piatră cu dublă acțiune, cunoscută pentru utilizarea pozitivă a puterii personale pentru atingerea obiectivelor. Îndepărtează confuzia, apatia sau negativitatea, apoi stimulează intelectul să extindă cunoștințele și adevărul, care pot fi folosite pentru creșterea personală sau pentru binele colectiv. Este o Piatră a Manifestării, care promovează o perspectivă umanitară și un serviciu pentru alții.
Apatitul îmbunătățește creativitatea și trezește sinele mai fin, interior. Este o piatră a viitorului și aduce cunoștințe celor care sunt în acord cu el. Poate fi folosit ca punct de interfață între conștiință și materie pentru a traduce aspirațiile noastre umanitare în vindecare, informare, comunicare și predare.
(Bibl. Crystal Vaults; Raphael & Melody)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii argintate, Apatite de 8 6 si 4mm, Snur matase albastra

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 24 grame
Bratara: 18 cm/ 8 grame
Cercei: 4,5cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023