Set cu Aragonite (035)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Din păcate, aceste superbe pietre din Aragonit nu se bucură de mare popularitate nici în rândul bijutierilor profesioniști dar nici în rândul creatorilor handmade și acest lucru se datorează probabil lipsei de informare: Aragonitul nu prea este cunoscut și este insuficient popularizat.
Aragonitul face parte din categoria cristalelor care au formula Ca CO3, fiind deci un Carbonat de Calciu. Valoarea lui subtilă este mult mai importantă decât s-ar crede la prima vedere, fiind mineralul care stă la originea structurilor de baza ale melcilor, scoicilor, perlelor, sidefului în general.
Cum toată gama de cristale care au formatul CaCO3 are un rol esențial in cristaloterapie, Aragonitul se remarcă prin capacitatea sa de armoniza aspectul mental legat de discernământ*. (Calcitul are legătură cu "originarul " ființei, Coralul cu "protecția" ei iar perla cu delicatețea și gingășia ființei umane.)
*Discernământ: facultatea de a gândi, de a raționa, de a judeca, facultatea de a pătrunde și a de a aprecia lucrurile corect, la justa lor valoare.

Așadar, Aragonitul ne poate ajuta să înțelegem mai bine mediul înconjurător și relațiile pe care trebuie să le avem cu acesta, să înțelegem mai bine pe semenii noștri și relațiile interumane, pentru a avea un discernământ corect în gândurile și faptele noastre.
Aragonitul ne poate ajuta să înțelegem mai bine fraza: "înainte de a vrea să schimbi pe cineva (sau pe alții) observă-te pe tine însăți (însuți) și schimbă-te pe tine mai întâi" (vorba marelui Will: "...și mai ales nu te minții pe tine, c-așa cum vine noaptea după zi, nici tu, pe altul, nu-l vei putea minții"
(cauzele suferințelor tale îți aparțin și nu învinovăți pe cei din jurul tău pentru nemulțumirile tale)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Aragonite de 12 10 8 si 6 mm, Snur multifir de matase crem

Dimensiuni: Colier: 42 +5 cm / 36 grame
Cercei: 4 cm/ 2,5+2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023