Aventurin RETINUT (205)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Va prezint acum un set compus dintr-un colier si o pereche de cercei, set realizat cu Aventurina rosie (margelele provin din India)
In partea centrala a siragului s-au folosit briolette de Aventurina rosie iar pentru restul siragului s-au folosit margele de 8 si 6mm. Setul are margele mde foarte buna calitate, este bine lucrat si s-au folosit accesorii placate cu aur.
Pentru vizitatoareele magazinul meu:
De cele mai multe ori, cand spui Aventurin, îți vin în minte mărgelele de Aventurin verzi (și la Jad se întamplă la fel) dar Aventurinul (o varietate mai speciala de Quartz) poate fi găsit într-o varietate cromatica diversă, funcție de incluziunile pe care le primește Quartul în anumite conditii de presiune, temperatura si zone geografice minerale bine definite. Când în Quartz apar incluziuni de Goethit și/sau Hematit acestea dau o cromatică roșiatică acelui Quartz și atunci apare Aventurina Roșie.
Cele mai importante depozite de Aventurină roșie se găsesc în Rusia, Nepal și Tibet, India, Brazilia și Italia.
La noi, in România, artizanii nu prea lucrează cu acest tip de Aventurin și veti găsi destul de greu bijuterii realizate de designeri handmade care să realizeze produse cu acest tip de cuarț.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Gold filled, Aventurin banuti 12mm, Aventurin briolette, Aventurine discoidale 8 si 6x3, Aventurine sferice de 8 si 6mm, Snur matase portocalie

Dimensiuni: Colier: 50 cm/32 gr.
Cercei: 5 cm/ 5+5 gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023