Aventurine REZERVAT (136)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Aventurin sau "Piatra oportunității"
Poate că acest cristal n-ar trebui să se numească așa dar, dacă așa s-a încetățenit din anul 1700 încoace, așa i-a rămas numele. Pe scurt, despre ce este vorba?
Într-un atelier de sticlărie din Italia anului 1970 când erau în efervescență marile descoperiri din domeniul sticlăriei, un muncitor, neatent, a aruncat niște pulberi metalice într-o cuvă cu sticlă topită. Cand s-a racit, a rezultat o sticlă spectaculoasă, care avea să devina deliciul sticlarilor și mai ales al bijutierilor de mai târziu.
Deoarece acest produs obținut întâmplător, "trebuia să poarte un nume" i-au dat acestei sticle prețioase numele de "all'aventura" (însemnand în italiană "din întâmplare"
Dar, deoarece aspectul acelei sticle se asemana izbitor de bine cu un cuarț verde, cunoscut de mii de ani, acestuia i-a revenit numele de Aventurin în amintirea acelei fericite întâmplări.
Aventurinul de calitate este destul de scump iar eu am realizat acest set de bijuterii handmade cu mărgele de o calitate mult inferioară (chiar dacă margelele sunt naturale și provin din India). Acesta este și motivul pentru care setul are prețul afișat. (de exemplu, numai un cabochon de Aventurtin de 7 carate -calitate medie, poate ajunge la 80-90 lei)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Accesorii placate cu argint, Aventurine de 10 8 si 6mm, Donut 40x6 mm

Dimensiuni: Colier: 75-85 cm / 66 grame
Pandantiv "Donuț" de 40mm
Cercei: 8 cm / 7 + 7 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023