Set cu Calcit (156)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Calcitul este un Carbonat de Calciu, cel mai comun mineral de pe Pământ: acoperă cca 40% din suprafața terestră și este componenta principala a 4% din scoarța acoperitoare a pământului.
Inainte de a ne întreba ce rol are Calcitul pentru noi (fie el și sub forma de bijuterii), să meditam puțin asupra rolului pe care îl are Calcitul pentru planeta noastră! Rolul lui este identic...
Dacă vi-aș spune că și în corpul nostru sunt stalactite și stalagmite, m-ați crede? Nu știu, dar că fără structura osoasă a corpului, omul n-ar mai fi vertebrat, sigur veți crede...
Pentru vizitatoarele magazinului meu:
Calculii renali contin oxalat de calciu, Fosfat de calciu, Acid uric (!) și Fosfat amoniaco-magnezian dar, ce este important de știut, este că aproximativ 75 % dintre calculii renali conțin Calcit (Calciu)
Si Pământul are "rinichii" lui ... și pietrele lui la "rinichi"
De ce n-am avea și noi?
Doar că Pamantul își controlează singur nivelul de Calciu dar noi, prin stilul de viata pe care îl ducem, îl dezechilibrăm!
Am trecut la un moment dat prin viață cu niște probleme ciudate de sănătate. Am ajuns la o doamnă doctor minunată care descoperise concret problema: o spasmofilie severă. Când am întrebat-o care era problema mea concretă, cu un umor englezesc specific, îmi zise cu o mimă foarte serioasă:
- E grav! Baiete, suferi de boala femeii care a uitat de când n-a facut sex! (... că altfel nu pot scrie aici :)))))
Așadar, nu este greu de ghicit care sunt proprietățile subtile ale Calcitului.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Calcit alb 8 mm, Snur catgut 0 8mm

Dimensiuni: Colier: 48 cm / 60 grame
Cerceii: 4 cm / 3 + 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023