Set cu Carneol (065)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In colecția de bijuterii cu tematica religioasă am inclus și acest set din clasa "Vintage", set realizat cu mărgele de Carneol (Cornalina/Carnelian) de foarte bună calitate.
Pandantivul este relizat din Zamac placat cu Alamă dar restul accesoriilor tehnice sunt din Alamă de foarte bună calitate (inclusiv lanțul)
Carneolul captivează prin energiile sale debordante și stimulează îndrăzneala, curajul de a urca spre vârfuri, o piatră motivațională și înalt protectoare.
Marii maeștri arhitecți ai Egiptului (care adorau Soarele) purtau Carneol ca simbol al clasei superioare de care aparțineau.
Pieptarul Marelui Preot avea pe primul rand, prima piatră, Carneol.
Pentru creștini, este piatra care simbolizează sângele mucenicilor... (ar fi bine ca în aceste zile de răstriște să recitim istoria celor celor 40 de Mucenici din Sevastia (noi, românii înca sărbătorim memoria mucenicilor în jurul datei de 9 Martie (cred ca vă este cunoscut desertul numit "Mucenicii" sau "Sfințișorii" mai ales în Moldova)
Setul a fost conceput în spiritul bijuteriilor din epoca Victoriană și prin accesoriile alese i-am dat un aer de vintage.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice din Alama, Cristale, Cristale hotfix tip ametiste d, Tortite cercei leverback din A, Zamac placat cu Alama

Dimensiuni: Colier: 48 cm/ 35 grame
Pandantivul: 80x50mm
Cerceii cu candeller: 6 cm / 5 + 5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023