Set cu Chrysoprase (026)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Îmi va fi greu să înteleg algoritmul clientelor când vine vorba despre alegerea pietrelor semiprețioase (pentru că aici, nu discutăm de pietrele pretioase, care au un cu totul alt regim legislativ) si al bijuteriilor realizate cu acestea, deoarece am văzut în vânzările on line lucrări realizate cu pietre sepretioase naturale, totuși deoasebite (cromatică, aspect și valoare energetică subtilă) ramase nevândute în timp ce multe Gablonzuri (si/sau zorzoane) trec ca pâinea caldă...
In această categorie intră și Crisoprazul (Chrysoprase) -o Calcedonie mai specială, pe care vi-l prezint acum, sub forma unui set de bijuterii handmade compus dintr-un colier și o pereche adecvată de cercei.
Crisoprazul, nu prea cunoscut și nici căutat, este -după parerea mea, cea mai puternică piatră care aduce sănătatea corpului fizic. Este, în anumite aspecte, mai puternic chiar decât Prehnitul. El aduce ABUNDENȚĂ energetica (păstrează sănătatea și resursa energetică) materială și financiară (celor care li se dă acest drept, deoarece nu toți primim darul abundenței de la Dumnezeu).
Aduce ABUNDENAȚĂ în dragoste, multiplicat mai mult decât Cuarțul Roz sau Rodocrozitul, excelând în armonizarea și centrarea chakrei Anahata, chakra inimii, atât pentru iubirea fizică cât și pentru cea Divină.
(ați fost vreodată inundate de iubire? Ați avut ocazia să simțiți vreodată abundența în dragoste????)

Vizitatoarelor magazinului meu le dedic un poem incredibil, despre DRAGOSTE, deoarece în puținele sale versuri veți găsi -și înțelege, noțiunea de Dragoste și ABUNDENȚA DRAGOSTEI:

"Îmi vine să râd când aud spunându-se
că peștilor le-ar putea fi sete!" (Kabir: Îmi vine să râd...)

Pe înțelesul tuturor:
Așa cum nu-i poate fi sete unui pește care INOATA în apă, tot așa, nici unuia dintre noi nu ne poate lipsi DRAGOSTEA, deoarece dragostea Lui Dumnezeu este atât de mare încât înotăm în ea, trăim și respirăm în ea.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Crisporaz de 8 si 6mm, Snur verde praz

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 35 grame
Cercei: 2 cm/ 1,5+1,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023