Set cu corali (256)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In colecția "Mirela" am inclus și acest set foarte interesant realizat cu ramuri naturale de Corali și mărgele sferice mari, imitații de Corali, foarte reușite.
Lungimea colierului (care poate depăși chiar 80cm), mărimile mărgelelor cât și roșu aprins al coralului, întregesc cacateristicile principale ale lucrarilor incluse în această colecție.
Pentru vizitatoarele magazinului meu, citez un fragment dintr-un frumos articol scris de Antonio B. în TheColor (24 Oct. 2022):

În Renaștere, amuletele de coral erau purtate pentru a proteja împotriva răului. Pentru o protecție optimă, mulți purtau la gât bijuterii din coral. Unele picturi au inclus chiar imagini cu pruncul Iisus purtând bijuterii din coral, astfel încât a fost considerată și o culoare sacră
Coralul are, de asemenea, legături cu spiritualitatea și este o culoare importantă atât în hinduism, cât și în budism. În filosofia hindusă, nuanța roșie a coralului reprezintă chakra Muladhara. Această culoare este asociată cu rădăcinile și cu pământul și reprezintă, de asemenea, locul unde se află energia Kundalini în coloana vertebrală.
Intuiția este un al șaselea simț, capacitatea de a fi deschis la viață și de a percepe acele detalii care scapă rațiunii și logicii. Coralul este asociat acestui al șaselea simț, acestei deschideri către experiența vieții, motiv pentru care este atât de apreciat în diferite curente spirituale
O persoană a cărei culoare preferată este coraiul este adesea îndrăzneață și aventuroasă, dar în același timp calmă, răbdătoare, sigură pe sine, o persoană care știe când să ia decizii și când să renunțe
De obicei, sunt persoane echilibrate, care transmit armonie și bunăstare tuturor ființelor din jurul lor
Caracterul vesel și pozitiv al persoanelor care se identifică cu culoarea corai îi face pe oameni să își dorească mereu să fie în preajma lor.
Toate aceste atribute se regasesc si in descrierea clientelor pentru care am realizat lucrarile din colectia "Mirela" .


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii, Accesorii alama, Ramuri Corali, Sfere 20mm, Snur multiplu grena

Dimensiuni: Colier: 55-65cm/123 gr
Cerceii: 6cm/5+5gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023