Eudialyte REZERVAT (024)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Acest set este un prototip prezentat într-o forma simplă și modernă cu un colier din banda metalică (platband) care să pună în valoare pandantivul de Eudialyte.
Eudialytul este o piatra rară, mai ales de colecție și nu se prea găsește prin magazinele specializate de bijuterii si nici prin magazinele care vând cristale.
Eudialytul face parte din marea familie a silicaților dar este un cristal complex, complicat și cu o mare varietate de elemente chimice în compoziție. (și pământuri rare)
Eudialytul posedă o iradiere blândă (radioactivitatea sa este mult sub valoarea radiațiilor la care sunt expuse persoanele care lucrează în serviciile de radiologie) și nu are interdicții de a fi purtat sub forma de bijuterii, nici măcar la copii.
Dar este corect sa se transmită această informație.
Eudialytul face parte din categoria cristalelor "căutători" (de Ghizi Spirituali), "sufletești", "spirituale și mistice", despre care se spune că ar poseda proprietăți bioenergetice de excepție. (i se mai spune și piatra "coridor" deoarece face legătura cu alte niveluri existențiale), curăță și purifica canalul de legătură dintre minte și inimă, reglează fluxurile bioenergetice dintre chakra Muladhara si Sahasrara, controlând energia Kundalini Shati
In plan energetic, Eudialytul este piatra de referință pentru activarea Chakrei Zeal (aflată în spatele gâtului la baza craniului, formând o triangulație secretă cu chakra Ajna si Chakra "Steaua Sufletului". Chakrei Zeal i se mai spune și "Gura lui Dumnezeu"sau "Fântâna viselor"
Culoarea de rezonanta a acestei chakre este magenta, care corespunde în parte și Eudialytului.
Este piatra căutătorilor, cercetătorilor, savanților,exploratorilor dar mai ales piatra celor înzestrați cu capacități extrasenzoriale (paranormale)
Pentru acest set se plătește piatra în sine și nu lucrarea în ansamblul ei. Eudialytul este o piatra rară și scumpa iar pe Breslo nici nu știu dacă a mai fost prezentată de vreun designer.
Spuneam că acest set este doar un prototip. Clientele interesate de această piatră, să ma contacteze pentru detalii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Banda arcuita cu inchidere 43, Cristale fatetate de Granati, Pandantiv Eudialyte

Dimensiuni: Banda colierului:
Diametrul: 15 cm
Lungime virtuală: 43-46cm
Greutate totală: 36 grame
Pandantivul: 60x20x10mm/24 grame
Cerceii cu candeller și tortițe: 6,5cm / 4 + 4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023