Set cu Hematite (014)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Va prezint acum un set realizat cu Hematite, set compus dintr-un colier la baza gatului si o pereche adecvata de cercei.
(la cercei nu am folosit sfere de 10 sau 8 mm deoarece deveneau prea grei)
Caracteristica principala a acestui set este ca pe colier s-au insirat atat Hematite negre normale cat si Hematite magnetice (cele de 6mm)
Magnetismul acestor margele se vede cel mai bine in poza cu cerceii.
Vizitatoarelor magazinului meu:
"Creta rosie" cu care s-au lasat insemene murale pe stanci sau in pesteri inca din vremea paleoliticului se obtinea dintr-un praf obtinut din acest minereu numit acum Hematit iar vechimea acestor particule de Hematite au fost datate cu C14 au aratat ca au o vechime de peste 164.000 de ani, fiind astfel unul dintre cele mai vechi minerale din istoria umana
In unele sit-uri arheologice s-au gasit reziduuri de Hematite a caror vechime trece de 80.000 de ani. Pe teritoriul Ungariei au existat mine de Creta Rosie vechi de peste 7000 de ani iar depozite din Insula Elba au fost exploatate inca de pe vremea etrusccilor.
Privind in urma, cand vorbim despre bijuteriile cu Hematite, ar trebui sa le privim cu mai mare atentie, chiar daca in arta bijuteriilor handmade hematitele ocupa o pondere comerciala imensa si par oarecum banale.
Comportamentul sau magnetic duce hematitul in sfera paranormalului deoarece nici azi nu i
s-au deslusit integral calitatile sale fizico-energetice (la -23 grade, Hematitul este un minereu antiferomagnetic iar la peste 675 grade devine paramgnetic.)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Hematite 12 10 8mm, Hematite 4mm, Hematite magnetice 6mm, Snur negru

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 75 grame
Cerceii: 4 cm/2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023