Yellow Jade (004)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Despre Jadul galben, ca piatră semiprețioasă, (o varietate de Jad Nefrit), găsiți multe informatii dar de data aceasta, voi încerca să descriu proprietățile subtile ale Jadului Galben prin prisma curentului subtil colorat GALBEN.
Entuziasm mental, bogăție lăuntrică, autocontrol, noblețe, aspirații sublime, cutezanță, dragostea de viață traită la ideal, fascinația inteligenței, optimismul, expansivitate elevată și iubirea pură, iată câteva cuvinte potrivite pentru a descrie vibrațiile Jadului Galben prin efectele asupra noastră a culorii sale galbene. Curentul subtil colorat GALBEN, în general, semnifică aspirațiile sublime, dorința de fericire fidela si durabilă, tendințele de autorealizare ideală, autodepășire constantă și mai ales inspirație geniala.
Efectele psihologice ale Jadului Galben asupra nostră mai pot fi rezumate și astfel: căldura inefabilă, intimitate elevată, satisfacție sublimă, veselie, umor spontan, bucurie caldă, sporirea capacității de concentrare prin mobilizarea atenției.

Complementar, toate aceste beneficii ale Jadului Galben prin rezonanta sa cu curentul subtil GALBEN, se pot potența intrând și in sfera aromaterapiei, care, pentru acest curent subtil, pentru chakra Manipura, chakra cu care vibreaza Jadul Galben, va însemna o experiență nemaiîntâlnită.

Recomandarea mea pentru acest set care rezonează perfect cu chakra amintită și mai ales cu Jadul Galben este să folosiți uleiuri esențiale, bețisoare sau lumânări parfumate care emană mirosuri subtile de Ienupăr, Ghimbir, Fenicul, Cuișoare
Acest set este însoțit de o lumânare special realizată pentru curentul subtil GALBEN, pentru Jad si chakra Manipura (ca exemplificare doar) iar dacă sunteți interesate de aceste lumânări, vă voi conecta direct la designerul care le manufactrează numai la comandă.
(deocamdată nu are încă magazin pe Breslo)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Jad cabochon 25x18x8mm, Jad galben de 8 6 si 4mm, Snur multifir galben

Dimensiuni: Colier: 46-47 cm/ 38 gr.
Pandantiv Jad 25x18/ 10 gr.
Bratara: 19cm/ 12 gr.
Cercei: 5 cm/ 2,5+2,5 gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023