Set cu Jad (467)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Setul este realizat cu niște mărgele superbe din Jad (vopsit) și este compus dintr-un colier la baza gâtului (un pic mai larg) o brățară cu închizătoare și o pereche adecvată de cercei.
Cristalele au viata lor asa cum o avem noi pe a noastra iar ele, isi manifesta prezenta prin multiple forme de manifestare iar una dintre ele este cromatica... Din aceasta cauza descrierea proprietatilor subtile a Jadului verde o voi face altfel decat pana acum. Prezenta Jadului se face simtita prin culoare deoarece ochiul este cel ce descopera prima data frumusetea jadului. Culoarea verde, specifica Jadului se apropie foarte mult de standardul frecventei de emisie a Curentului Cosmic Subtil Colorat Verde. Este primul aspect pe care il impresioneaza pe un vazator.
Aflat intre Albastru Celest si teluricul Rosu, putem spune ca are o valoare medie dintre Sus si Jos, dintre Rece si Cald si poarta in el linistea si reamprospatarea, fiind culoarea care simbolizeaza VIATA pe planeta nostra si implicit, latura profund umana.
Verdele semnifica regnul vegetal renascut, apele regeneratoare si puternic purificate la izvoare, carora Botezul le datoreaza semnificatia sa divina.
VERDE destinde extraordinar de mult fizicul şi psihicul, realizând un echilibru optim între structura somatică şi cea psihică a fiinţei.
Ajută la eliminarea stresurilor, angoaselor şi multor anxietăţi. De asemenea, este un excelent calmant pentru cei uşor iritabili, nervoşi sau iuţi la mânie, cum se mai spune.
Iata cum descrie Yogaesoteric (...) mesajul subtil al culorii Verde:
"Verdele exprimă flexibilitatea impulsurilor interne, a tendinţelor şi atitudinilor, ajutând mult la eliminarea obsesiilor şi a ideilor fixe, exprimă totodată dorinţa de a impresiona şi a obţine recunoaştere.
Este o culoare a liniştii, favorizează buna dispoziţie, relaxarea, contemplarea, facilitează asocierile mentale, odihneşte, calmează şi ne creează, în general, o senzaţie plăcută.
Cei care preferă culoarea verde arată că posedă o structură mobilă, flexibilă, adaptabilă la modificarea situaţiilor, a împrejurărilor."


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Jad 4mm fatetat, Jad conic 12x8mm, Snur multifir matase verde

Dimensiuni: Colier: 44-46 cm/32 grame
Bratara: 19-20 cm/ 8 grame
Cerceii: 4 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023