Set cu Jasp (242)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Dacă în descrierea făcută Granatului Kashgar aminteam că este o piatră care ne învață să dăruim și să ne bucurăm de bucuria celui care primește darul din partea noastră, o alta piatră, cu totul și cu totul specială, merită a fi prezentată într-un set de bijuterii handmade dedicat "Lunii Cadourilor":
Jaspul Kambaba.
Voi cita aici o minunată descriere a acestei mistice pietre, descriere făcută de un institut american de specialitate (Crystal vaults):
Jaspul Kambaba este o piatră a păcii și a liniștii, impregnată cu energia verde hrănitoare a naturii. Cercurile sale mistice întunecate și vârtejurile de un verde adânc mângâie și protejează, calmează și relaxează, liniștind mințile tulburi și restabilind echilibrul corpului în raport cu spiritul. Frecvența sa lentă constantă extinde capacitatea de concentrare și este un ajutor remarcabil în meditație, oferind eliberarea gândurilor și sentimentelor negative, în special a celor care plâng conștiința cuiva în mod continuu. Stimulând Chakra Inimii, Kambaba Jasper atrage înțelepciunea din energiile sale de viață străvechi și încurajează pe una să deschidă inima să iubească sinele și pe ceilalți mai pe deplin și crește capacitatea de a primi dragoste în schimb. [Eason, 321] [Lembo, 188-189]

Ultima frază este esențială!
Jaspul Kambaba ne îndrumă și ne-nvață cum să creștem capacitatea noastre de a primi și accepta dragostea altora și/sau tot ceea ce este dat de cineva din dragoste pentru noi.
Așa cum noi ne bucurăm de bucuria altora când le oferim ceva, și ei s-ar bucura să ne bucurăm de ceea ce primim.
Multora dintre noi ne lipsește aceasta capacitate...


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Jasp de 10 8 si 6mm, Snur verde kaki

Dimensiuni: Colier: 46 cm / 33 grame
Brățara: 19 cm / 12 grame
Cerceii: 4 cm / 3 + 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023