Set cu Lepidolit (054)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Membru grupului Micelor (Mica), Lepidolitul este cel mai important mineral care conține Litiu: K (Li,Al, Rb)2(Al Si)4 (F, OH)2. Raportul dintre Litiu și Aluminiu este de 2:1 pana la 1,5:1,5. Poate fi roz, maro-roșiatic, violet, gri și mai rar galben sau incolor. Culoarea trandafirie (roz) însă nu se datorează Litiului ci mai degrabă incluziunilor cu Mangan.
Se spune că este o piatră a tranziției care ne poate ajuta la eliberarea și reorganizarea vechilor modele existențiale, de conduită în relațiile interumane, acționând asupra mentalului conștient (dar și asupra planului emoțional afectiv ancorat în trecut, ceva de genul: "nu pot uita"; "nu pot ierta" etc...)
Proprietățile subtile ale Lepidolitului (de multe ori senzaționale) se datorează elementelor chimice care îl compun (de aceea am și dat formula chimica la început)
Se spune că dacă piatra va fi purtată asupra nostră ne va ajuta la armonizarea energetică a sistemului imunitar si implicit ar aduce întărirea acestuia
Cum trecem acum printr-o înaltă criza comunicativă (prin izolare la domiciliu) și atacuri masive asupra imunității noastre, recomand și eu cu toată dragostea să va îndreptați puțin atenția asupra Lepidolitului, o piatra aproape necunoscută de designerii bijuteriilor handmade.
Lucrarea este inclusă în colecția bijuteriilor cu tematică religioasă deoarece creștinii străbat nu numai criza noului corona virus ci și Postul Paștelui care se pare că este lăsat la o parte. Lepidolitul ne îndeamnă la retrospecție, ne ajută sa scăpăm de angoase si stres, să ne regăsim pacea lăuntrică. Fără această Pace, nu avem cum păstra Calea spre Dumnezeu.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Margele Lepidolit de 8 si 6mm, Snur bumbac natural roz

Dimensiuni: Colier: 54 cm / 43 grame
Cercei: 4 cm / 2 + 2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023