Set cu Nefrit (014)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Dintre cele două varietăți de Jad stabilite abia în anul 1863 (până atunci nu era decât "Jad") Jadeit și Nefrit, cel din urmă este mai comun, implicit, mai ușor de găsit și mai ieftin (dar mai ieftin ca Jadul imperial, nu raportat la alte pietre)
Nefritul este o varietate de Calciu, Magneziu și alte minerale bogate în Fier, față de Jadeit care este un silicat de Sodiu și Aluminiu.
Atunci când întrebăm despre proprietățile subtile ale Nefritului, trebuie să pornim deci de la proprietățile generale ale acestor elemente chimice care îl compun și care, funcție de procentul din compoziția mineralului dau și culorile cunoscute: de la foarte închis, negru, cenușiu la maro, galben, galben verzui, verde pal spre verde pădure, alb (albicios)
Dintre toate descrierile despre Nefrit, cel mai mult mi-a plăcut următoarea frază:
"Nefritul îți umple inima de bucurie și dragoste"
Purtați-l cu drag și vă veți convinge singure, fără să vă luați după ce spun unii sau alții.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Cabochon 30x10mm, Nefrite 12x10x10 mm, Nefrite de 6mm

Dimensiuni: Colier: 70 cm / 54 grame
Pandantiv: 30x10mm / 8 grame
Cercei: 6 cm / 5 + 5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023