Set cu Obsidian (216)

125 LEI139 LEI

Dintre varietățile mai cunoscute de Obsidian: cel mai cunoscut, Obsidianul negru; Obsidianul "Flux" (cunoscut sub denumirea de mărgele din lavă vulcanică sau, spus simplu mai cunoscuta "Piatră Ponce" cu care ne curățăm călcâiele); Obsidianul "Fulg de Nea" și Obsidianul "Mahon" (Mahogny Obsidian) eu vă prezint acum un set realizat cu mărgele din Obsidianul "Mahon" poate, cel mai puțin cunoscut (și găsit) dintre aceste pietre care de fapt, datorită faptului ca au o structură amorfă, nici nu sunt clasificate ca "minerale "ci, ca "mineraloizi"
Setul include un colier cu pandantiv din Agata de Foc naturala (deoarece si Obsidianul este sub semnul "focului", o brățară cu închizătoare și o pereche de cercei adecvata.
Observați în pozele de detaliu ca mărgelele sunt cusute pe un suport textil de calitate si foarte rezistent (mărgelele nu sunt pur și simplu înșirate una după alta, ci, sunt separate fiecare prin niște nodulețe discrete...)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din alama si placate, Multifir textil maro roscat, Obsidian de 8 6 si 4 mm

Dimensiuni: Colier: 42 + 5 cm / 46 grame
Pandantiv:
Agată de foc: 30x30x8mm/9 grame
Brățara cu închizătoare: 19cm/ 14 grame
Cercei: 4 cm / 3 + 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Amandoua seturile deosebit de frumoase si elegante. Foarte bine asortate pietrele iar lucrarile sunt foarte calitative. Multumesc frumos!

  08.11.2019

 • Amandoua seturile deosebit de frumoase si elegante. Foarte bine asortate pietrele iar lucrarile sunt foarte calitative. Multumesc frumos!

  08.11.2019

 • Colier maiestrit lucrat cu pietre calde si catifelate,cafea cu lapte in dimineti ploioase....

  04.11.2019

 • Energia Universului cuprinsa intr-un ansamblu minunat ! Eficacitatea si energia transmisa doar purtatorul o poate simti ... Multumesc maini maiestre !

  Anonim | 24.10.2019

 • Coliere minunate si colaborare excelenta!

  19.10.2019