Set cu Ochi de Tigru (257)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In colectia "Mirela" am inclus si acest set cu Ochi de Tigru, intr-un format mai aparte in care am folosit margele mai mari decat margelele folosite uzual in arta bijuteriilor handmade in care colierul este relativ discret, la baza gatului.
Acest set se adreseaza clientelor care fie poarta coliere lungi, fie poarta coliere medii dar cu margele mai mari.
Este atipic sa ai la baza gatului un colier cu margele mai iesite din comun sau mult mai mari dar este cat se poate de normal si firesc pentru femeile care doresc sa isi arate libertatea de exprimare, independenta fata de de regurile si rigorile generale impuse vremelnic de societate (sau o colectivitate) si, mai ales, care au un caracter, o personalitate marcata de vointa, curaj, o femeie care accepta noul sau schimbarea, adaptandu-se insa dupa propriile reguli.
In general, aceste femei isi pot impune punctul de vedere reusind sa schimbe chiar regulile rigide impuse de o anume colectivitate.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Gold Filled, Cuarturi mari 20x12x12mm, Sfere intermediare de 8 si 6mm

Dimensiuni: Colier: 60+5cm/ 112 gr
Cercei: 5 cm/ 6+6gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023