Onix Rezervat (033)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Lumea s-a obisnuit sa asocieze negrul cu Onixul, deoarece varietatea nobila a onixului arabesc este neagra si foarte scumpa. Dar, Onixul are multe varietati cromatice pornind de la alb, crem, maro roscat, pana la negru. De fapt, numele pietrei vine din greaca veche Onux, care inseamna unghie (culoarea unghiei
Onixul este piatra de naștere mistică pentru luna Decembrie. Este, de asemenea, piatra de naștere pentru semnul zodiacal Leu.
De-a lungul istoriei, s-a considerat că onixul aduce puteri de protecție, magie defensivă și atenuarea dorințelor sexuale.
Autori contemporani spun că Onixul aduce vigoare, forță, rezistență și autocontrol sporit. Ameliorează îngrijorarea, tensiunea, nervozitatea și elimină confuzia, coșmarurile. Este folosit pentru a oferi o privire asupra a ceea ce este dincolo și activează memoria cuiva a rădăcinilor și realității. Aplicațiile medicinale includ tratamentul bolilor măduvei osoase, problemelor dinților, picioarelor, sângelui și oaselor și afecțiunilor țesuturilor moi.
Margelele cu care am realizat acest set, sunt din Onix asemanator culorii unghiilor.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice argintate, Onix italia 8si6mm, Snur matase crem

Dimensiuni: Colier: 44 cm/ 35 grame
Cercei: 4cm/2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023