Set cu Onix (065)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Această varietate de Onix în care predomină tonul verzui se găsește în general în Brazilia și a fost folosit pentru bijuterii, obiecte ornamentale, vase, tăvi (fabricate în special în Austria și aveau atașate figuri mici de animale din bronz, superbe)
De asemenea, Onix verzui Brazilian a fost importat mai ales în Germania (sculptorul german Ferdinand Preiss a folosit acest tip de onix pentru aproape toate sculpturile sale criselefantine)
Pentru vizitatoarele magazinului meu, ca lectură suplimentară:
Sculpturile criselefantine se lucrau mai ales din Aur și Fildeș încă din sec. V î.e.n. Ca exemplu, puteți studia două dintre lucrările sculptorului grec Fidias:
Athena si Zeus Olimpianul.
De asemenea s-a folosit masiv ca plinte pentru sculpturile Art Deco între anii 1920-1930
Mărgelele cu care am realizat acest set nu au calitatea supremă a verdelui onix brazilian dar se află într-o asociere cromatică de onixuri care îi conferă setului un interes și o atracție aparte.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Onix 8 si 6mm, Snur matase vernil

Dimensiuni: Colier: 44 cm/ 36 grame
Cercei: 4 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023