Set cu Onix (475)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Scriam în prezentările anterioare că ONIX-urile naturale se caracterizează prin benzi suprapuse alternativ (mai ales cu straturi albe) și ca acest lucru face diferența între Onix și Agatele vopsite negre -cărora li se spun greșit Onix Negru.
Acest set pe care vi-l prezint acum, in colecția Lumina Lumii, este realizat cu Onix-uri iar în unele detalii din pozele de mai jos, aceste benzi alternative se pot vedea, chiar dacă calitatea lor nu este la nivelul AAA.
Un set care -sper eu, va atrage interesul clientelor și vizitatoarelor magazinului meu, carora le prezint cu aceasta ocazie doar trei lucruri:
1. Cu cat absoarbe mai multa energie negativa, Onixul devine tot mai intunecat.
2. Se crede ca poseda o energie subtila impresionanta care poate deveni un adevarat scut de protectie. Intr-un papirus egiptean, se descria faptul ca Cleopatra purta permanent la gat o amuleta de Onix iar cand se apropia de ea vreun pericol iminent, acesta incepea sa se zbata, sa vibreze iar stia sa ia masurile potrivite.
3. Onixul are capacitatea de a memora vibratiile propriilor amintiri si cumul de cunoastere, drept pentru care poate fi folosit ca ghid personal si sfatuitor. Onixul este folosit si in Psihometrie. (masurarea fenomenelor psihologice prin teste)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Inox NiFree, Onix de 12 10 8 si 6mm, Snur textil rasucit

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 42 grame
Cerceii: 4.5cm/4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023