set cu opal roz si dolomit

107 LEI

Bratara si cercei cu pietre semipretioase de opal roz rondele si sfera fatetata , dolomit sferic fatetat pe lungime .
Nuantele acestor doua pietre sunt din aceasi gama de intensitate , iar alaturarea lor e o delicatete cromatica ( roz pal si verde pal ) .
Accesoriile tehnice sunt placate cu aur .
Unic .
Bijuteriile se libreaza etichetate si ambalate de cadou .

Tara de provenienta a cristalului de opal : Peru
Numele cristalului de opal provine din sanscrita si inseamna bijuterie. Piatra are atat polaritate Yang, cat si polaritate Yin , cu puternic rol protector.
Este o piatra foarte delicata , cu vibratii subtile care ajuta la intensificarea constiintei cosmice si la viziuni transcendentale. Stimuleaza creativitatea si originalitatea ,dinamica eului veritabil astfel incat acesta sa poata fi exprimat in intreg .
Piatra de Opal te invata sa te simti confortabil in propria piele si sa exprimi acest lucru in cuvintele tale, in gandurile tale si in actiunile pe care le intreprinzi. Mai mult, vei descoperi propriul potential de care dispui si iti vei intari motivatiile .In plus , vei beneficia de o energie care te va incuraja in dezvoltarea personala. Vei descoperi astfel schimbari pline de insemnatate care vor oferi vietii tale mai mult sens. Din punct de vedere psihologic piatra de Opal contribuie la amplificarea caracteristicilor personale si le evidentiaza astfel incat acestea sa poata fi transformate. De asemenea vorbim despre o energie care ajuta la intarirea constiintei propriei valori si sutine intelegerea profunda a propriului potential. Din punct de vedere mental Opalul este un cristal care confera multa claritate si spontaneitate.
La nivel emotional piatra de Opal este asociata cu ideea de iubire, dorinta, pasiune si erotism. Din acest punct de vedere ne referim la Opal ca fiind o adevarata piatra a seductiei care contribuie la intensificarea starilor emotionale si la eliminarea inhibitiilor . Prin faptul ca sustine recuperarea emotionala dupa o suferinta intensa cauzata de o relatie incheiata, Opalul este un cristal care revitalizeaza emotiile. Tot la nivel emotional vei avea un sprijin pentru eliberarea durerii si tristetii .
Opalul este recomandat pentru ameliorarea starilor de epuizare, dar si pentru reincarcarea cu energie a organismului , pentru intarirea dorintei de a trai.Cu ajutorul energiei pietrei de Opal vei invata cum sa iti manifesti dorintele prin afirmatii pozitive, munca intensa si dedicare pentru atingerea dorintelor respective. Opalul aduce energiile necesare pentru schimbare si progres.
La nivel fizic opalul ajuta la intarirea memoriei , combaterea infectiilor si la reducerea starilor febrile , purificarea rinichilor si a sangelui .
Este talismanul norocos al zodiei Balanta , dar si al altor zodii : Rac, Taur, Balanta, Scorpion, Pesti .


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: opal : rondele de 4 mm ,sfera de 10 mm
dolomit : sfere de 10 mm
lungime cercei 3,5 cm
lungime bratara 18-21 ,5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Un set minunat! Delicat, elegant, deosebit!

    18.03.2024

  • Este un inel excepțional de frumos,original și îl port cu placere aproape zilnic. A fost livrat repede și recomand din tot sufletul. Cu sigur voi reveni pe viitor și cu alte comenzi. Mulțumesc

    Anonim | 11.03.2024

  • Un set deosebit! Mulțumesc!

    10.02.2024