Set cu Prehnite (081)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Prehnitul a fost pentru mine cristalul cel mai complicat în încercarea de a-l descrie, datorită calităților sale de-a dreptul uimitoare. De fiecare dată, m-am "agățat" pur și simplu de anume direcție și am încercat să îi prezint proprietățile subtile din acea direcție. (Cristaloterapie de exemplu) Cunoscătorilor, nu le trebuie informații dar nu toată lumea cunoaște acest cristal, dar-mi-te proprietățile lui subtile!
Pentru uzul general se spune despre Prehnit că ar fi deopotrivă o piatră angelică, una puternic tămăduitoare (dezvoltă în noi capacitatea auto vindecării), dar și unul dintre cristalele "gardian" dedicat mai ales personalului medical. Ajută la accesarea nu numai a îngerului păzitor dar și a marilor entități vindecătoare care ajuta medicii în punerea unui diagnostic corect sau pe chirurgi în reușita un operații complicate.
Apoi, are multiple acțiuni tămăduitoare atât în corpul energetic cât și în cel fizic mai ales.
Este o piatră care acoperă vibrațional mai multe planuri energetice, inclusiv planurile mental și cel spiritual.
Prehnitul este si o piatră a iubirii, depășind în forța sa multe alte cristale care rezonează cu planul emoțional afectiv (Prehnitul ne conectează în plus și la infinita dragoste a Tatălui Ceresc, inundându-ne cu blânda grație și compasiune divina)

Vizitatoarelor magazinului meu (mai ales celor care stau in autoizolare) le dăruiesc un poem scris de Kabir:
"Îmi vine să râd când aud spunându-se: oare peștilor nu le-o fi sete?"
Kabir a fost oarecum contemporan cu W. Shakespeare dar în locuri diferite -marele mistic Kabir a trăit in India.
Puterea poemelor lui scurte atinge perfecțiunea.
Cum sa crezi ca unui peste i-ar putea fi sete când el trăiește și înoată în apă, așa cum trăim noi în marea Dragoste a lui Dumnezeu; și analogia poemului e simpla: ar putea spune careva dintre noi că ne lipsește dragostea Lui când trăim pur și simplu în ea, ca peștele în apă ????
Prehnitul este chintesența acestui poem...
Fiți binecuvântate și simțiți această mare dragoste că înotați ea!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Cristal Swarovski pt inel, Prehnite 8 si 6mm, Snur multifir oliv

Dimensiuni: Colier: 44 cm/ 38 grame
Cercei: 3 cm / 3 grame
Inel reglabil/2 grame

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023