Set cu Serpentinite (375)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Cand niste bijuterii sunt descrise ca fiind manufacturate cu "Olive Jad" sau "New Jad" atrag atentia imediat datorita cuvantului Jad... Numai ca toate aceste bijuterii nu au Jad natural ci Serpentinit, o roca asemanatoare uneori cu Jadul dar nu este nici pe departe Jad.
Cand renumitii prospectori de Jad din SUA dizloca -de exemplu, cu mari sacrificii o roca de 20 tone, crezand ca este Jad si la prima taiere constata ca este Serpentinit si nu Jad, sa nu va spun ca ce injuraturi coboara din ceruri pe Pamant!
Dar asta nu inseamna ca Serpentinitul nu are valoarea sa reala. Acest tip de Serpentinit cu care am realizat setul expus, este in rezonanta energetica cu chakra Manipura prin "satelitul" sau chakra secundara "Chandra Chakra" numita chakra "splinei" (celalalt "satelit"a Manipurii este Surya Chakra sau chakra ficatului)
Asadar, acest Serpentinit numit si Olive Jad, rezoneaza cu importantul organ "Splina" dar si cu sistemul nostru imunitar, in paralel cu faptul ca poate armoniza sistemul limfatic din organism...
Nota:
Pietrele nu vindeca si nu fac minuni; minuni face Dumnezeu iar de vindecat ne vindeca doctorii.
Dar, pietrele cand sunt purtate, ne pot ajuta sa ne pastram sanatatea si acest lucru nu este putin!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii plcate cu aur, Pandativ 40x40x6mm, Serpentinite de 8 si 6mm, Snur masliniu

Dimensiuni: Colier: 52+5 cm/55 grame
Pandantiv romb: 40x40x6mm/6 grame
CerceIi: 4,5 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023