Set cu Serpentinite (485)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In general, toate comentariile facute de specialistii in cristale, sunt unanimi de acord in cateva afirmatii legate de Serpentinite:
- Deblocheaza caile circulatiei fluxurilor energetice ale energiei Kundalini Shakti
- Un ghid de mare ajutor in timpul meditatiilor spirituale
- Asista planul Mental pentru curatirea informatiilor de balast revigorand in acest fel memoria
- Curata si aliniaza pe axa Muladhara/ Sahasrara toate chakrele energetice (asa se elibereaza de fapt energia Kundalini Shahti din "arestul"chakrei Muladahara)
-Ghid deschizator de abilitati zise paranormale
Unii specialisti o numesc "Mama Tera" deoarece poarta in ea toata vibratia omenirii din magica istorie uitata dar si vibratiile viitorului omenirii. (cine stie cum, poate cu ajutorul acestei pietre vedea viitorul Pamantului)

Vizitatoarelor magazinului meu, un citat dintr-o frumoasa descriere:
"Energia Kundalini este foarte familiarizată cu această piatră - această energie unică este denumită cel mai frecvent puterea șarpelui și se află chiar la baza spinilor noștri. Atunci când este stimulată și crescută, această energie se va ridica în partea de sus a coloanei vertebrale și se va înfășura în jurul sacrului. Serpentina stimulează această energie în noi toți, ajutându-ne să accesăm îmbunătățiri psihice și spirituale mai profunde. Energia Kundalini își desfășoară activitatea pe coloana vertebrală stimulând, deschizând și echilibrând toate chakrele și, în cele din urmă, deschizându-le mintea către o serie de informații spirituale. Păstrarea unei bucăți de serpentină aproape de tine în timpul meditației va ajuta la facilitarea acestor energii intense și deschiderea uneia către adevărata noastră natură spirituală. " (Bibliografie: The Crystal Council LLC)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Serpentinite de 8 si 6mm, Snur kaki 0 8mm

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 38 grame
Cercei: 4 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023