Set cu Sodalit (245)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Sodalitul mai are cateva denumiri populare:
- Numită Piatra logică albastră pentru capacitatea sa de a limpezi mintea și de a scoate la iveală gândirea profundă. Îmbunătățește partea analitică a unei persoane, creativitatea, observația, disciplina și clarifică viziunea cuiva.
- Numita si "Piatra poetilor" deoarece are capacitatea de a trezi in planul mental intuitia si inspiratia artistica a poetilor
- Piatra intelepciunii, un alt nume dat Sodalitului, deoarece
ne învață natura noastra în relația cu universul, ca și cum am privi un cer plin de stele și am uita întunericul, pentru a înțelege nenumăratele puncte de lumină. Inspiră înțelegere, trezire, examinare și conexiune. Sporește puterile de analiză, intuiție, observație și creativitate și întărește autodisciplina, eficiența și organizarea. Sodalitul nu stimulează înțelepciunea, ci mai degrabă clarifică viziunea și intelectul, deschizând mintea pentru a formula înțelepciunea.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Silver Filled, Snur multifir indigo, Sodalit nugett uri, Sodalit sfere 4mm, Sodalit sfere 6mm

Dimensiuni: Colier: 46-50cm/24gr.
Bratara: 19cm/13gr.
Cercei: 4cm/4+4gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023