Set cu Tanzanite (295)

140 LEI

Nu toată lumea își permite să cumpere bijuterii cu Tanzanite. Una a fost Elizabeth Taylor, cea care a lansat de fapt moda bijuteriilor cu Tanzanite. Idolatriza pur și simplu Tanzanitul.
Fiind doar un artizan de bijuterii handmade, am găsit de cuviință că totuși se pot satisface și dorințele unor românce de-ale noastre de a purta Tanzanite la niște prețuri totuși acceptabile și atunci am găsit soluția chipsurilor naturale din Tanzanite. Nu bijuteria în sinea ei este scumpă ci... Tanzanitul. Este o regula nescrisă: cu cât este piatra mai scumpă, designerul câștigă mai puțin! Puține cliente se îngrămădesc la bijuterii scumpe... or, la prețuri mari nu prea sunt cliente.
Am venit așadar, acum, la început de an, cu o ofertă generoasă -zic eu: un set discret compus dintr-un colier la baza gâtului și o pereche de cercei adecvați, realizat cu chipsuri naturale din Tanzanit, la un preț acceptabil.
Chipsurile au fost selectate dintr-un lot mai mare, pastrându-se doar cele mai curate și corect găurite. Inșirarea s-a făcut pe sârma siliconată elastică, profesionistă iar accesoriile sunt de inox de calitate.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Chipsuri Tanzanit, Sarma siliconata bleu

Dimensiuni: Colier: 42-44 cm / 14 grame
Cercei: 3 cm / 1,5 + 1,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Produse unice, de o calitate ireprosabila,create de un OM cu suflet mare! Recomand cu incredere!

  05.12.2019

 • Produse unice, de o calitate ireprosabila,create de un OM cu suflet mare! Recomand cu incredere!

  05.12.2019

 • Strafulgerare de lumina aurie,ploaie de vara calda...multumesc artistului..

  02.12.2019

 • Pe-atunci inflorea liliacul.Si noaptea cadea parfumata.Umpland de miresme cerdacul.Si avea arhivarul o fata.(Balada chiriasului grabit -G.Toparceanu)

  02.12.2019

 • Un set superb !!! ca de fiecare data, facut cu drag si pasiune , daruit din suflet....multumesc mult bunului meu prieten , George !

  26.11.2019