Set cu Turcoaze (261)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Deoarece s-au folosit accesorii tehnice din Zamak și cabochoane imitații de Turcoaze, acest set l-am inclus în colecția "Gablonzuri", la prețul potrivit pentru astfel de lucrări.
Setul este compus dintr-un colier realizat cu accesorii prefabricate, o pereche adecvată de cercei iar brățara este cadou din partea magazinului (este achiziționată separat)
Pentru vizitatoarele magazinului meu:
Gablonzurile sunt de regulă bijuterii realizate handmade cu accesorii metalice ieftine și imitații de pietre semiprețioase, margele acrilice sau sticlă colorată. Ori cum am realiza aceste bijuterii, indiferent de tehnica folosită si orice design am aplica, sunt totuși imitații și în general se folosesc materiale si accesorii metalice ieftine. Aceste accesorii le găsiți în alte magazine ca Argint Tibetan.
Sigur că da, Argintul Tibetan sună frumos dar nici pe departe nu are vreo legătura cu Argintul care este totuși un metal nobil. Ceea ce a primit numele comercial de "Argint Tibetan" este de fapt un aliaj compus din Zinc (ca metal de bază) și proporții diferite de Magneziu, Cupru și Aluminiu (constant 4%) Acest aliaj are denumirea corecta de Zamak, fiind de fapt acronimul numelor germane pentru metalele aliate
Z (de la Zinc); A de la Aluminiu; M de la Magneziu si K de la Kupfer/Cupru
În anul 1929, Compania New Jersey Zinc a dezvoltat asemenea aliaje iar Marea Britanie licențiază acest aliaj în anul 1930.
Acum, dacă tot ați intrat la mine în magazin, să știți că adevăratul "Argint Tibetan" a cam fost interzis în epoca moderna ca aliaj pentru bijuterii deoarece el conținea Staniu, Stibiu și o cantitate mică de Cupru. Ulterior s-a dovedit a fi deosebit de periculos și toxic. Să nu mai vorbim de reacția Staniului cu transpirația și parfumurile...
Oricum, în contact cu pielea acel "Argint Tibetan" provoca reacții alergice deosebite.
Așa că atunci când achiziționați bijuterii cu accesorii din "Argint Tibetan" ar fi bine să fiți mai circumspecte.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din Zamac, Cabochon 12x8x6mm, Cabochon 6mm

Dimensiuni: Colier: 62 cm/ 66 grame
Bratara: 20-24cm/ 20 grame
Cerceii: 5 cm/ 5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023