Set cu Unakite (006)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Formula Unakitului pentru noi: Jasp Roșu, Epidot Verde și Feldspat Roz iar toate acestea "împreună" dau proprietățile energetice subtile ale acestei pietre atât de interesante și -după parerea mea, insuficient cunoscută și apreciată.

In lucrarile lui Robert Simmons cu Naisa Ahsian (The Book of Stones) si Cassandra Eason (Healing Crystals) Unakitul este minunat prezentat:
"Elementele de Jasp Rosu și Epidote se amestecă frumos în Jaspul Unakite întruchipând relații puternice și armonioase atât cu mediul natural cât și în relatiile interumane. Energiile sale roz și verde echilibrează aspectele inimii, ridicând nivelul spiritual atunci când cineva este căzut și ajută la eliberarea emoțiilor adânci într-un mod lent și blând. Promovează răbdarea și persistența eliminând treptat obiceiurile proaste, gândurile negative și tiparele care se perpetuează. Este o piatră minunată pentru emoțiile sensibile ale copiilor și este deosebit de bună pentru a-i ajuta să revină din durere, sau dezamăgire, susținând pe oricine se simte puțin pierdut, copleșit sau cu probleme de concentrare"
Viitatoarelor magazinului meu le dedic frumoasa melodie 'You Raise Me Up" a carei vibratii melodice se suprapun peste cele ale Unakitului.

"Când sunt căzut și sufletul mi-a obosit;
Când am necazuri ce inima o-mpovărează
Raman pe loc O, Domne! si in tacere te astept,
Stiind că vei veni o clipă lângă mine.

O, Doamne, cu-a ta putere m-ai ridica spre munți,
M-ai ridica să trec pe furtunoase mări;
Putere-mi dai cand umerii ți-i simt,
M-ai ridica mai sus decât chiar aș putea pricepe."


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice alama, Cabochon Unakite 18x13x8mm, Sarma alama, Unakite sfere 10 8 msi 6 mm

Dimensiuni: Colier: 56 cm/ 49 grame
Baza pandantiv: 23x18mm
Bratara: 18 cm/ 19 grame
Cercei: 4 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023