SET-CUART ROZ SI GRANAT-2

120 LEI

Un alt set superb confectionat cu sfere de 6 mm de cuart roz si granat, picaturi de cuart roz si un pandant confectionat cu o picatura mare-30/10 mm de cuart roz si cate o sfera de 6 mm de cuart roz si granat. Setul va fi livrat in saculet de organza-cadou.
Granat
Piatră recomandată pentru zodiile: Berbec, Capricorn, Scorpion, Vărsător
Culoarea
Culori: purpuriu, grenă, vișiniu. Uneori culoarea este intensificată artificial. Luciu: sticlos, translucid, rar transparent. Poate prezenta fisuri naturale.
Informații
Este o piatră a fertilității, a sănătății, a energiei, a angajamentului total, a devotamentului, a dragostei, a stabilității și ordinii.
Efecte
Atrage succesul în afaceri, favorizează cooperarea. Stimulează imaginația, inteligența, capacitatea de învățare. Protejează împotriva accidentelor care au la bază pierderi de sânge. Protejează soțiile, mamele, familia. Bun stimulent sexual.

Cuarțul roz numit și piatra iubirii sau piatra inimii, aduce sau amplifică în viața purtătorului iubirea de toate felurile - pentru sine și pentru alții - pacea interioară, seninătatea și bucuria de viață, șarmul personal. Elimină stresul și relaxează trupul și sufletul aducând mângâiere și o energie a tandreții și fericirii, și promovând înțelegerea, armonia, iertarea și împăcarea, compasiunea, toleranța și bunătatea. Cuarțul roz reechilibrează și vindecă traumele emoționale și dizolvă sentimentele negative, lăsând în loc puritate, claritate, pace; este de însemnat ajutor în relațiile amoroase și de familie, pe care le susține prin energia conferită și prin loialitate și fidelitate. Cuarțul roz este cristalul chakrei nr.4, chakra inimii, pe care o deschide și o stimulează.
Cuarțul roz manifestă proprietăți vindecătoare în special pentru inimă și sistemul circulator, pe de o parte, și pentru tot ce ține de aparatul reproducător pe de altă parte, de la disfuncții și dereglări până la sarcină și naștere. Stimulează de asemenea sănătatea și menținerea frumuseții pielii în ciuda înaintării în vârstă, atingerea și păstrarea greutății ideale, dar este benefic și în migrene și funcționarea creierului, creșterea capacității intelectuale și depresii, ca și în vindecarea problemelor ce țin de ORL, ale rinichilor, plămânilor, splinei, glandelor. Este o alegere excelentă pentru calmarea copiilor (atenție însă să nu fie inghițită de copiii mai mici), și pentru toți cei care simt nevoia de iubire, grijă și afecțiune, având un efect pozitiv asupra psihicului și în acest caz.



Comanda minima este de 30 de lei, iar la o comanda de peste 150 lei acord gratuitate la taxele postale la livrarea prin posta romana.
Inainte de plasarea comenzii, va rugam sa cititi cu atentie politica magazinului cu privire la plata, livrarea si returnarea produselor!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: *cercei- 4,70 cm
*colier- 54,50 cm
*pandant-5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Sunt creatii pline de culoare si rafinament, care afuc o nota aparte chiar si celei mai simple tinute. Recomand cu caldura!

    14.05.2024

  • Sunt creatii pline de culoare si rafinament, care dau o nota aparte si celei mai simple tinute. Recomand cu caldura!

    06.05.2024

  • Sunt creatii pline de culoare si rafinament, care dau o nota aparte si celei mai simple tinute. Recomand cu caldura!

    06.05.2024

  • Sunt creatii pline de culoare si rafinament, care dau o nota aparte si celei mai simple tinute. Recomand cu caldura!

    06.05.2024

  • un set ieftin si frumos.

    Anonim | 05.11.2023