Set cupru rosé & violet

99 LEI

Set couru rosé _violet

Set realizat integral manual din sarma de cupru non tarnish (tratata împotriva oxidării), in trei culori, prin metoda wire wraping.
Împletitura este realizata cu multa migala și răbdare din sarma în trei culori, intr-un frumos degrade de la indigo la roz.
Setul este format din pandantiv, atașat pe un șnur cerat,brățara și inel.
Cuprul generează un camp de forța asemănător energetic cu vibrația iubirii de aici provenind și asemănarea lui cu planeta Venus.
Influențează creșterea plantelor, are acțiune terapeutica asupra plămânilor și se pare ca ar avea si o oarecare influenta asupra ADN-ului uman.
Purtarea acestui metal face ca întregul corp sa intre într-un proces de rezonanta, proces ce are ca scop deschiderea chakrei iubirii.
Odată cu deschiderea acestei chakre, organismul își poate declanșa sistemul de autoapărare împotriva oricărei agresiuni energetice.

Violetul este o culoare a masurii, constituita din rosu si albastru in proportii identice, din luciditate si actiune cugetata, echilibru intre pamant si cer, simturi si spirit, patima si intelepciune.
Efectele fiziologice ale culorii violet: intensifica activitatea cardiovasculara, accelereaza respiratia, intensifica pozitiv rezistenta cardiaca si pulmonara.

Model unicat, creație din suflet pentru suflet!
La cerere, piesele se pot vinde si separat.

Mulțumesc ca ați vizitat magazinul meu!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Sarma de cupru rosé, sarma de cupru indigo, sarma de cupru violet

Dimensiuni: Pandantiv: 6 cm
Șnur cerat: 42 cm
Bratara: dimensiune reglabila: 18-22 cm
Inel: dimensiune reglabila: 6,5- 7 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Un inel superb,descris foarte frumos pe care il port cu mare drag si il recomand

  Anonim | 03.06.2019

 • Brățara simplă aurie are bucuria soarelui, îți confirmă o dată în plus eleganța și grația simplității și te învață cum poți să fii fericit cu puțin.

  Anonim | 31.12.2018

 • roșiatic și rosé, contrast fabulos; vișiniul îți arată cum călătorește lumina, cum poate trece fluid de la un segment la altul; te duce cu gandul la magia rubinului și îți dă un sentiment de împlinire, de plinătate.

  Anonim | 31.12.2018

 • structura de țesătură, de veșmânt împărătesc, de brocart. Broderie fină. Grație de artist o tehnică de înaltă precizie. Artă de țesătoare în metal, în fibra cea mai subțire, deopotrivă finețe și tărie, trăinicie.

  Anonim | 31.12.2018

 • Brațara placată cu argint în 9 o asociez cu o seară de gală, cu un eveniment special; aduce multă strălucire, asociată cu puritate și candoare. E o demonstrație despre cum să croșetezi din fire lumina.

  Anonim | 31.12.2018