Set de cercei și colier model "Lacrimă verde"-din sârmă de cupru placată cu aur și mărgele de sticlă

60 LEI

Set de cercei cu colier model lacrimă-realizat din sârmă de cupru placată cu aur și mărgele de sticlă fațetată de 4 mm. Tehnica de realizare este prin croșetare. Colierul este cu șnur de organza (poate fi de diverse culori) iar sistemul de închidere este tip lobster cu lanț de lungime. Modelul de prindere al cerceilor este cu șurub model scoică. Toate componentele colierului sunt din alamă placată cu aur, de calitate foarte bună pentru rezistența la purtare. Lungimea colierului este de 48
cm, lungimea pandantivului este de 3 cm. Cerceii au lungimea de 3 cm cu tortiță. Se poate confecționa și din sârmă de cupru placată cu argint cu mărgele de culori diferite.
Lungimea colierului poate varia, în funcție de dorința celei care îl cumpără. Acest model de bijuterie se potrivește oricui, este deosebit și atrage privirea prin unicitate. Prin mesaj se poate discuta alegerea altui tip de sârmă (cupru placat cu argint sau cupru simplu) și a culorii mărgelelor.
Sârma din cupru placată cu aur este de foarte bună calitate, produsă în Anglia, tratată anti-zgâriere. Pentru a menține culoarea mult timp, evitați contactul timp îndelungat cu apa sau soarele. De asemeni, este recomandat să nu expuneți bijuteria la contactul cu substanțe chimice, cum ar fi săpun, parfumuri, detergenți, spray de păr. Comanda va fi livrată într-o cutie de tip plic, cu fereastra de afișare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: mărgele de sticlă, organza, sârmă placată aur

Dimensiuni: Lungime colier-48 cm
Lungime pandantiv-3 cm
Lungime cercei-3 cm

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare personala: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Deosebit! Finuț, comod, culoare plăcută, customizat cu 3 pietricele de sticla roz. Absolut recomandabil! Comunicarea a fost ușoară, am putut personaliza fiecare obiect. :)

  Anonim | 16.10.2019

 • Forma superba, cercei de ocazie, întregesc setul elegant. Mulțumesc!

  Anonim | 16.10.2019

 • Am comandat brățara pe cupru, presărată cu pietricele. Un adevărat fashion statement!

  Anonim | 16.10.2019

 • Fara comentariu

  25.11.2019