SET- FLUORIT

150 LEI

Un set superb- bratara, cercei si colier- confectionat cu fluorit curcubeu: sute de cipsuri, flori sculptate manual, sfere de 8 si 10 mm, accesoriile fiind argintate. Setul va fi livrat in saculet de organza-cadou, iar costul livrarii va fi suportat de mine. Fluoritul -aceasta piatra puternic protectoare, mai ales in plan psihologic, este un cristal care absoarbe ansamblul de energii negative si inlatura stresul. Este cel mai bun cristal pentru a invinge orice forma de dezorganizare.
Tara de provenienta: SUA, Marea Britanie, Australia, Germania, Norvegia, China, Peru, Mexic, Brazilia.
Proprietati :
Fluoritul favorizeaza impartialitatea si dezvolta intuitia. Structureaza viata cotidiana, invinge haosul si calmeaza stresul. Are un puternic rol protector, vegheaza asupra familiei si apara impotriva ghinionului.
Creste incredera in sine, dexteritatea, alunga ideile fixe, neutralizeaza tulburarile mentale si spulbera iluziile desarte.
Sustine procesul de invatare, organizeaza si proceseaza informatia si creste concentrarea. Fluoritul are efect stabilizant in plan emotional.
Efecte asupra sanatatii
Este un cristal care vindeca numeroase afectiuni. Este benefic pentru dinti, celule, oase, are un puternic efect antiviral, regenereaza pielea, ajuta aparatul respirator si trateaza ulcerul si ranile.
Totodata mareste forta de vindecare a altor pietre. Induce somnul, reechilibreaza hormonal si confera o stare buna de sanatate.
Culori specifice
Fluoritul Albastru dezvolta gandirea creativa, logica si comunicarea clara. Are o dubla actiune: calmeaza sau revitalizeaza energia corpurilor fizic si biomagnetic. Este eficace pentru nas, ochi, gat, urechi.
Fluoritul transparent amplifica efectul tamaduitor al altor cristale si imbunatateste vederea.
Fluoritul verde ancoreaza energia excesiva, vindeca traumele emotionale si infectiile. Absoarbe energiile negative, transporta informatiile din subconstient si activeaza intuitia.Trateaza afectiunile gastrice si crampele.
Fluoritul violet si purpuriu este o excelenta piatra pentru meditatie. Creste dezvoltarea psihica, aduce pace si liniste sufleteasca. Utila in tratarea oaselor si a afectiunilor maduvei osoase.
Fluoritul curcubeu este format dintr-o combinatie de trei culori: violet, verde si albastru. Datorita acestei combinatii, vindeca pe trei planuri: spiritual, emotional si mental.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: *bratara- 19 cm
*cercei- 3,50 cm
*colier- 52 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • un set ieftin si frumos.

    Anonim | 05.11.2023

  • foarte multumita.recomand cu drag.

    05.11.2023

  • colaborare buna si set foarte frumos

    05.11.2023

  • foarte multumita.recomand cu drag.

    05.11.2023

  • foarte multumita.recomand cu drag.

    05.11.2023