SET-JAD VERDE SI ONIX NEGRU

140 LEI

Un set superb confectionat cu sfere de 6, 8 si 10 mm de jad verde-regal ce contrasteaza minunat cu onixul negru- cala, sfere de 10 mm si ovale fatetate incasetate in frumoase rame ovale. Setul va fi livrat in saculet de organza-cadou.

JAD Piatră recomandată pentru toate zodiile.
Culoarea
Există mai multe varietăți de jad: jad nefrit, jad oliv, jad alb, jad verde, jad galben. Are un luciu semisticlos spre mat, translucid spre opac.
Jadul este considerat piatră naţională a Chinei şi este numit "piatra vieţii". Confucius însuși a declarat jadul fiind piatra virtuții. Este o piatră a viselor, a fidelității și a dragostei, a liniștii și păcii, a norocului și a prosperității, a longevității și înțelepciunii. Piatra poartă noroc mamelor și soțiilor.
Efecte
Jadul aduce bucurie și longevitate dacă e purtat des sau folosit. Amplifică dragostea, compasiunea, umilința, generozitatea, armonia, concentrarea, înțelepciunea, pacea, fidelitatea, încrederea și curajul. Ajută la găsirea unor soluții la rezolvarea problemelor. Are un puternic rol curativ, profilactic, vindecător. Este benefic pentru inimă, sânge, sistemul nervos, infertilitate, reduce febra.

ONIXUL este piatra norocoasă a nativilor din zodiile Leu, Capricorn și Scorpion - cele mai ambițioase semne zodiacale. Ea îi ajută pe aceștia să devină stăpâni pe propriile lor destine. Le oferă încredere și forță să depășească toate obstacolele din cale; onixul centrează energia în momente de stres mental sau emoțional și oferă o capacitate de luare a deciziilor înțelepte.

Onixul negru este asociat cu seriozitatea și responsabilitatea, fiind o piatră ce promovează autocontrolul, disciplina și luarea deciziilor mature. Este văzut ca un sprijin pentru cei care doresc să atingă un nivel mai înalt de concentrare și eficiență în realizările personale sau profesionale. În context spiritual, onixul negru este utilizat în meditație pentru a facilita conectarea cu sinele superior și pentru a accesa înțelepciunea ascunsă. Favorizează căutarea adevărului și a cunoașterii de sine, încurajând introspecția și descoperirea propriei puteri interioare. De asemenea, piatra onix neagra este asociată cu echilibrul dintre energiile yin și yang, aducând armonie și stabilitate pe plan emoțional și spiritual.

Comanda minima este de 30 de lei, iar la o comanda de peste 150 lei acord gratuitate la taxele postale la livrarea prin posta romana.
Inainte de plasarea comenzii, va rugam sa cititi cu atentie politica magazinului cu privire la plata, livrarea si returnarea produselor!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: *cercei- 4 cm
*colier- 57 cm
*bratara- 20 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Sunt creatii pline de culoare si rafinament, care afuc o nota aparte chiar si celei mai simple tinute. Recomand cu caldura!

    14.05.2024

  • Sunt creatii pline de culoare si rafinament, care dau o nota aparte si celei mai simple tinute. Recomand cu caldura!

    06.05.2024

  • Sunt creatii pline de culoare si rafinament, care dau o nota aparte si celei mai simple tinute. Recomand cu caldura!

    06.05.2024

  • Sunt creatii pline de culoare si rafinament, care dau o nota aparte si celei mai simple tinute. Recomand cu caldura!

    06.05.2024

  • un set ieftin si frumos.

    Anonim | 05.11.2023