SET-RHODONIT- FLUTURE

150 LEI

Un set superb alcatuit din bratara, cercei si colier si confectionat cu rhodonit-sfere de 3, 6 si 8 mm si flori sculptate manual, precum si accesorii argintate/din argint tibetan.
Piatră recomandată pentru zodiile: Balanță, Rac, Berbec, Capricorn, Scorpion
Culoarea
O piatră deosebită, roz aprins spre zmeuriu cu firișoare fine negre. Culoarea variază de la roz până la roșu, uneori poate avea nuanțe de roșu maroniu.
Informatii
În vechime era considerată o piatră a fericirii și a bucuriei căreia i se atribuiau puteri magice. Negustorii romani o purtau în timpul călătoriilor ca să îi păstreze pe traseul corect și să îi ferească de pericole. Este considerat o piatră dragostei și a sentimentelor fraterne.
Efecte
Rodonitul aduce pace și fericire în suflete, relaxează sufletul și mintea. Se spune că cu ajutorul rodonitului puteți atinge orice scop în dragoste, căsătorie, viața. Ea ajută în afirmare și împlinire personală, aduce bucurie și calm. Purtătorului ii aduce sentimentul bucuriei de a trăi, optimism, încredere în sine și ușurința în comunicare. Reduce stresul, teama, confuzia și emoțiile negative. Este benefic în caz de inflamații, infecții, insomnie. Are efect benefic asupra inimii, plămânilor și sistemului imunitar.
Va fi livrat in saculet de organza-cadou, iar costul livrarii va fi suportat de mine.
Unicat


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: *bratara-20 cm
*cercei- 4 cm
*colier- 60 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • SUPERBA !

  Anonim | 08.08.2021

 • O sa citesc cu mult drag.

  Anonim | 08.08.2021

 • Elegant. Original. Super !

  Anonim | 08.08.2021

 • Incantata ca de fiecare data, de cate ori am cumparat produse din acest magazin...promptitudine, seriozitate, maiestrie artistica...multumesc fleur211!

  31.01.2021

 • Incantata ca de fiecare data, de cate ori am cumparat produse din acest magazin...promptitudine, seriozitate, maiestrie artistica...multumesc fleur211!

  31.01.2021