Rezervat Anca (093)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Setul a fost reervat si nu se poate comanda
O colecție tematică de bijuterii handmade care să includă "Femei celebre din literatura universală" nu putea fi completă fără un personaj feminin din literatura românească. Sigur că da, puteau fi incluse și alte personaje -poate mai iubite, din literatura noastră dar, am ales-o pe Zoe Trahanache din mai multe motive.
Primul, ar fi acela că dintre toate personajele Scrisorii pierdute, o piesă eminamente cu personaje "masculine", Zoe umple piesa de feminitate!
Și nu oricum: îmbrăcată conform cutumei sociale de atunci, adică nici sărăcacioasă încât să pară avară dar nici exagerat de luxoasă pentru a nu părea vanitoasă. Bijuterii fine avea și le purta cu decență (din această cauza am ales pentru acest set de bijuterii handmade, Onixul)
Tânară, căsătorită cu un om de 60 de ani dar bogat și influent, având uneori aerul de femeie ușuratica, ascunde un caracter deosebit de abil și puternic (practic ea trage marile sfori... dupa regula nescrisă: "în spatele fiecărui bărbat de succes îi stă de fapt o femeie deșteaptă!"
Zoe Trahanche, adulteră, dar cea mai aprigă apărătoare a căsniciei, a familiei, iubindu-l real, în felul ei și pe soț...
Păpușa "Zoe Trahanache" atașată ca exponat exemplificativ (face parte din colecția proprie și nu este de vânzare) respectă tendințele vestimentare ale vremii.
Elegantă (este doar soția unui conducător de partid important) expresivă prin rochia care îmbină pliurile de mătase cu fusta drapată la spate, prin dantela decolteului, poșeta din același material ca rochia și cu o pălărie sofisticată (dar decentă) ornată cu pene.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii aliaj chirurgical, Margele Delicia negre, Onix sfere de 10 8 si 6mm, Sarma inox Ni free

Dimensiuni: Colier pe lanț: 59-63cm/ 33 grame
Cerceii: 5 cm/ 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023