Setul "Magic" (034)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Un set realizat cu mărgele din Bronzit (Brazilia), compus dintr-un colier pe lanț, cu pandantiv adecvat și o pereche de cercei atârnători. Maro ciocolatiu, cu vârtejuri aurii, Bronzitul (Enstatite) face parte din aceași "familie" cu Hyperstena și Astrofilitul.
De ce "Setul Magic"? Deoarece proprietățile subtile ale Bronzitului și asocierea acestuia cu accesoriile din Alamă dau acestui set înclinația spre această terminologie.
Pentru cine nu știe, Alama este un aliaj compus din Cupru și Zinc. Cu cat aliajul are mai mult Zinc, culoarea este relativ gălbuie iar când cantitatea de Cupru este mai mare devine un aliaj roșiatic (Alama roșie sau "Tombac"). Unele alămuri pot avea și incluziuni de mangan, staniu, nichel... Proporțiile acestor elemente se stabilesc funcție de destinația aliajului (de exemplu exista un aliaj de Alamă special pentru instrumente muzicale, alt aliaj pentru Clopotele bisericilor etc... etc)
Dar, din punct de vedere al vibrațiilor subtile, calitățile alămurilor sunt date de două elemente chimice de bază: Cuprul si Zincul. Aceste două elemente potențează proprietățile subtile ale Bronzitului. (Estantitului)
Magia acestui set va fi descoperită doar de cine îl va purta cu drag și încredere.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din alama, Bronzite de 10 8 si 6mm

Dimensiuni: Colier: 58 cm / 55 grame
Pandantiv: 38x16mm/12 grame
Cercei: 6 cm / 6+6 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023