,,SHIKAKAI & URZICA - SAMPON LICHID AYURVEDIC (ptr. orice tip de par & VOLUM)

29 LEI

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE

Ingrediente: decoct din coada calului, pulbere ayurvedica de Shikakai, pulbere de urzica, ulei bio de jojoba, proteine vegetale (de orez si soia), xanthana (adensant), tensida delicata, uleiuri esentiale bio (Rozmarin si Ylang-Ylang).

Efectele preparatului:
SHIKAKAI (Acacia Concinna) - arbust nativ din India, supranumit si ,,fructul pentru par'', este folosit de secole pentru spalarea parului si in tratamente pentru acesta; este un remediu potent pentru par: actiune detergenta si antiseboreica( fiind bogat in si un pH scazut, curata parul si scalpul foarte bine dar totodata delicat,fara sa altereze pH-ul; in contact cu apa genereaza o spuma usoara; inmoaie parul, si-l face mai usor de pieptanat (= efect districant) prevenind astfel ruptura firelor de par ori formarea firelor despicate; previne incaruntirea prematura; detoxifica sangele de la nivelul pielii capului; efect antimicrobian (alunga infectiile fungice si matreata si insanatoseste scalpul); stimuleaza cresterea parului.
URZICA (Urtica Dioica) - stimuleaza scalpul, fortifica parul, limiteaza caderea lui si previne si vindeca matreata Previne calvitia/ alopecia androgenica (caderea parului la barbati).
COADA CALULUI (Equisetum arvense) - intre componentele sale cu importanta majora, se numara: saponinele, acidul salicilic (component al aspirinei), bioxidul de siliciu si alfa-hidroxiacizi naturali. Este cea mai abundenta sursa de siliciu din regnul vegetal. Efecte benefice pe un par uscat- fragil si subtire: favorizeaza ingrosarea firului de par, confera luciu si favorizeaza cresterea lui.
PROTEINELE (DE OREZ SI SOIA) - au calitati fortifiante si de ,,creare de volum''.

Feedback-uri de la clienti:
- ,,minunatii" (Alinissa): 8/01/2015
- ,,sunt foarte multumita de acest sampon, am sa mai cumpar si alte produse" (nichitaflorance): 2/11/2014


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: coada calului, proteine vegetale de orez si s, shikakai, ulei de jojoba, ulei esential de Rozmarin, ulei esential de Ylang Ylang, urzica

Dimensiuni: 100 ml
125 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023