SPIRITUALITY Collection- Colier lacrima si pietre semipretioase pe snur piele naturala

65 LEI

Colier la baza gatului, pe snur gros de piele naturala, ornat cu pietre semipretioase sfere de 6 mm (onix, carneol, jad, aventurin, agat,lapis lazuli, ametist- fiecare corespunzand unei chakre); capetele de snur si suportul de pandantiv sunt din argint tibetan decorat; medalionul elegant ornat, sub forma de lacrima este acrilic; inchizatoarea lucrata manual din sarma placata cu argint se inchide foarte usor; se poate adauga lantisor de prelungire la cerere.

Chakrele alcatuiesc sistemul energetic al corpului uman, fiecare fiind asociata cu un sector anume al vietii. Asemenea unei roti care se invarte, fiecare chakra mentine energia in miscare cea spirituala, emotionala, intelectuala si fizica. Atunci cand chakrele sunt echilibrate, energia circula nestingherita si te simti sanatos si puternic.

Chakra 1- Muladhara (chakra bazei sau radacinii) este relaţia corpului nostru cu lumea materială. Ea ne fixează în existenţa fizică- rosu
Chakra 2- Swadhisthana (chakra sacrala) este asociata cu sexualitatea si creativitatea- oranj
Chakra 3- Manipura (chakra plexului solar), este situata sub stern. Este asociata cu puterea personala- galben
Chakra 4- Anahata (chakra inimii) este asociata cu dragostea si emotiile- verde
Chakra 5- Vishuddha (chakra gatului) este asociata cu capacitatea de comunicare- albastru
Chakra 6- Ajna (chakra celui de-al treilea ochi), este situata in centrul fruntii si reprezinta centrul imaginatiei si al spiritului- indigo
Chakra 7- Sahasrara (chakra coroanei), este situata exact in crestetul capului si reprezinta legatura cu spiritualitatea, cu eul tau superior si cu divinitatea- violet

Fiecare chakra este asociata cu o culoare, iar culorile corespund celor ale curcubeului din spectrul vizibil al luminii: rosu, oranj, galben, verde, albastru, indigo, violet.
Fiecare piatra semipretioasa vibreaza in concordanta cu chackra careia ii corespunde; acestea se vor umple cu energii noi, se vor armoniza gasindu-si echilibrul pe care il vei resimti si tu.

Design and handmade by Sagas


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: acrilic, argint tibetan, pietre semipretioase, sarma argintata, snur piele naturala

Dimensiuni: Lungime medalion pietre si margea acrilica lacrima 9 cm
Dimensiuni medalion lacrima 2,5x 1,7 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 21 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Absolut superbi! mult mai frumosi decat in poze! Multumesc pentru buna comunicare si livrarea foarte rapida.

  27.11.2019

 • Arata identic si in realitate! Lucrate meticulos, cu grija. Ideal pentru un cadou de suflet! Persoana de contact este foarte serioasa si de buna credinta.

  13.05.2019

 • Cadouri perfecte pentru cei dragi (si pentru mine :), ambalaj finut, promptitudine si conversatii placute! Multe multumiri!

  05.12.2017

 • Cadouri perfecte pentru cei dragi (si pentru mine :), ambalaj finut, promptitudine si conversatii placute! Multe multumiri!

  05.12.2017

 • Cadouri perfecte pentru cei dragi (si pentru mine :), ambalaj finut, promptitudine si conversatii placute! Multe multumiri!

  05.12.2017