SPRAY - ANTISFORAIT, cu uleiuri esentiale bio

22 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: apa distilata, alcool 90 grade, uleiuri esentiale bio (Lavanda, Cedru, Geraniu, Cimbru, Busuioc, Eucalipt) .
Mod-de-utilizare: se pulverizeaza in camera - in fiecare seara, inainte de culcare.
Acest spray ajuta intr-o oarecare masura la ,,desfundarea cailor respiratorii'' in timpul somnului, cu imbunatatirea respiratiei si ameliorarea sforaitului.
Preparatul este etichetat (data preparare, ingrediente, valabilitate), si ambalat festiv.
Valabilitate & Pastrare - 3-4 luni (in conditii de igiena optima), departe de vreo sursa de lumina ori caldura. Ideal in frigider!
Prezentare & Gramaj: flacon PET cosmetic de culoare ambra (120 grame) prevazut cu pulverizator.
FOCUS - SFORAIT:
Cercetarile arata ca 3 sferturi din oamenii care sforaie, sufera de apnee obstructiva (= o tulburare de somn caracterizata prin perturbarea respiratiei ceea ce face ca creierul sa aiba un aport minim de oxigen, si asta duce la lipsa de energie si oboseala cronica).
Sforaitului i se atribuie prezenta unui tesut in exces in partea din spate a nasului; pentru ca aerul sa circule fara restrictii, e nevoie ca aceste mucoase sa fie umede, pasajul nazal sa ramana deschis si lubrifiat.
De-a lungul anilor, s-au cautat diferite solutii la sforait; cu toate acestea, un merit deosebit il are uleiul esential de cimbru care lupta impotriva iritarii mucoasei respiratorii.
ULEIUL ESENTIAL DE CIMBRU - are un efect calmant: lichefiaza mucusul ce se afla blocat in caile respiratorii, reduce inflamarea mucoasei respiratorii, promoveaza respiratia (imbunatateste circulatia aerului in sistemul respirator), si astfel rezolva problema sforaitului.
Alte efecte corelate ale uleiului esential de cimbru: trateaza problemele respiratorii (cum ar fi racelile), insomnia, durerile de cap, greata si oboseala.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Busuioc, Cedru, Cimbru, Eucalipt, Geraniu, alcool 90 grade, apa distilata, uleiuri esentiale bio Lavanda

Dimensiuni: 115 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023